Azsakallı dede evet onu ben de beğeniyorum herşeyi yiyorAynen onlar çok iyi. Birde 2. Dede.
Azsakallı dede evet onu ben de beğeniyorum herşeyi yiyorAynen onlar çok iyi. Birde 2. Dede.
4 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,22% | 11,41% |
6 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,36% | 11,82% |
3 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,33% | 12,10% |
12 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,32% | 8,55% |
8 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,61% | 9,01% |
8 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,32% | 9,12% |
4 | KURTLAR VADISI | KANAL7 | 3,88% | 10,62% |
Başlayıncada TT olur merak etmebaşlasaydıda öyle tt olsaydı? atarlı ergenler erken davranmış
umarım güzel bir dizi olur sadece tt olmakla kalmasın kaliteli olsun yeterli
sonra yazdığın mesajı görsem ilk mesajı yazmazdım )) ayıp oldu şimdi )
Başlayıncada TT olur merak etme
Kara Para Aşk'a izlemeden ergen dizisi diyecek kadar ne yaşadın be cabbar.
aga etkisi metkisi yok abartma şimdi tmm zamanında başarılı bir idziydi ama öyle ahış şahım bi izlenmesi yok adanlı gelmiş fark atmış hemen ortalama reytingler almış çok iyi değil kötü değil doğruya doğruZamanında izlemedim ama başarısı ortada dizinin. Etkisi halen sürüyor.
Vay be 🙂. Büyük lokma ye büyük laf etme sana söyleyeyim.başlasaydıda öyle tt olsaydı? atarlı ergenler erken davranmış
Etki derken halen yabancı ülkelere satılıyor diye biliyorum.aga etkisi metkisi yok abartma şimdi tmm zamanında başarılı bir idziydi ama öyle ahış şahım bi izlenmesi yok adanlı gelmiş fark atmış hemen ortalama reytingler almış çok iyi değil kötü değil doğruya doğru
Küçük Ağa çok iyi yine.00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 3.55
2) KANALD: 3.04
3) SHOW: 2.68
Tuba fanları çok valla her yere yetişiyolartuba fanlarının çabası var orda?
Ayıp oldu tabi.Bunu medcezir ve Güneşi beklerken izlerken'de yaşıyorum. @Bully biliyor.başlasaydıda öyle tt olsaydı? atarlı ergenler erken davranmış
Ayıp oldu tabi.Bunu medcezir ve Güneşi beklerken izlerken'de yaşıyorum. @Bully biliyor.
LM sosyal medya dizisi aga. Belli kitlesi var denekler sevmiyi 🙂bu arada lm ne zaman anlığa girmişte şimdi girmesini bekliyorsunuz
Tuba fanları çok valla her yere yetişiyolar
Resim atma instagramın varsa video çek Replik duyalım azVay be 🙂. Büyük lokma ye büyük laf etme sana söyleyeyim.
Cumartesi setteyim arkadaşlar ne istersiniz benden 🙂. 🙂
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Yok kardeşim önemli değil.Bunun mevzusunu konuştuk geçen gün Medcezir'e niye yorum yapmıyorsun dediler bende 31 yaşında adamım sonra ergenlikle suçlanıyorum dedim.@Yakamoz-Asi ye söyleyek mesajı silsin bari? ne bilelim seninde twit attığını )
aga etkisi metkisi yok abartma şimdi tmm zamanında başarılı bir idziydi ama öyle ahış şahım bi izlenmesi yok adanlı gelmiş fark atmış hemen ortalama reytingler almış çok iyi değil kötü değil doğruya doğru
Olur olur 🙂 Bol resim ve video alacağım bakalım arkadaş nereye götürür bizi 🙂Resim atma instagramın varsa video çek Replik duyalım az