Daha Cuma günü Tokatçı filmi TNS'de 8. oldu.
Şefkat Tepe'nin A/B'de düşmesi normal, çünkü dün akşamki bölüm ondan önceki bölüme göre pek heyecanlı değildi.
tns ilk gün geldiğinde söyledik recep ıvedik tarzı kemal sunal ve o tarz filmler iş yapacak. o film atv olsa daha fazla ızlenırdı. yani stv özgü bişey değil. mesela hababam sınıfını bir büyük kanal versin durum ne oluyor görürüz )))))
y.sizsiniz ab de fark atmış özellikle lale devrine totaldede lale devri ciddi bir fark atamamıs acun biraz geç bölse ordada ikinci olacakmıs serenay çıkınca lale devri dip yapacaktir
umut fakirin ekmeğiy.sizsiniz ab de fark atmış özellikle lale devrine totaldede lale devri ciddi bir fark atamamıs acun biraz geç bölse ordada ikinci olacakmıs serenay çıkınca lale devri dip yapacaktir
destere dün tns showa kıyak yaptığını söyledi. sanırım tns bunu okudu hemen showun reytingini düşürdü ))))
tns ilk gün geldiğinde söyledik recep ıvedik tarzı kemal sunal ve o tarz filmler iş yapacak. o film atv olsa daha fazla ızlenırdı. yani stv özgü bişey değil. mesela hababam sınıfını bir büyük kanal versin durum ne oluyor görürüz )))))
beyazsoy Acun'un düsüsünü nasil degerlendiriyorsun ? Sence de yeni projeler üretmeli mi artik ?
umut fakirin ekmeği
acun tns 8 aldıgını show tv göstersene artistik yapma devam kıskırtma beni o ses 10 alir hep zirvede çekemiyorsan git su iç
- - - Ekleme - - -
laleyi döner bıcagiyla kesmiş ab de ne anlatıyon 20 share lale 12 share aradaki fark bu
Seni mi kiskirtiyorum ? Ben senin hakkinda bir sey söylemiyorum ki burada ? Acun hakkinda bir seyler söylüyorum, sen neden üzerine aliniyorsun anlamiyorum açikcasi ?
Tamam Acun basarili, sevilen birisi ama Kemal sen söyle; artik yeni projeler yapmak zamani degil mi.. Tamam O Ses Türkiye ve Survivor devam etsin ama Acun yeni bir programla reyting rekorlari kirsin..
Fakat, senin için Acun ve Star tv bizim arkadasligimizdan daha da önemliymis Kemal maalesef..
senin reklam şirketin var galiba SÜREKLİ AB Yi dikkate alıyon ya da starın nerdeyse tüm programları totalde geri kalıyoracun tns 8 aldıgını show tv göstersene artistik yapma devam kıskırtma beni o ses 10 alir hep zirvede çekemiyorsan git su iç
acun ezmeye devam edicek her zamanki gibi
- - - Ekleme - - -
laleyi döner bıcagiyla kesmiş ab de ne anlatıyon 20 share lale 12 share aradaki fark bu
senin reklam şirketin var galiba SÜREKLİ AB Yi dikkate alıyon ya da starın nerdeyse tüm programları totalde geri kalıyor