29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
aqyrıca sbt de geçen hafta 5.99 muş 5.69 olmuş totaslde bu hafta:d

Daha Cuma günü Tokatçı filmi TNS'de 8. oldu. :)

Şefkat Tepe'nin A/B'de düşmesi normal, çünkü dün akşamki bölüm ondan önceki bölüme göre pek heyecanlı değildi. :)

tns ilk gün geldiğinde söyledik recep ıvedik tarzı kemal sunal ve o tarz filmler iş yapacak. o film atv olsa daha fazla ızlenırdı. yani stv özgü bişey değil. mesela hababam sınıfını bir büyük kanal versin durum ne oluyor görürüz :))))))

destere dün tns showa kıyak yaptığını söyledi. sanırım tns bunu okudu hemen showun reytingini düşürdü :)))))

y.sizsiniz ab de fark atmış özellikle lale devrine totaldede lale devri ciddi bir fark atamamıs acun biraz geç bölse ordada ikinci olacakmıs serenay çıkınca lale devri dip yapacaktir :)

Hiç sanmiyorum.. Fragmanlarda gözledigim kadariyla çok heyecanli bir dönem yasaniyor Lale Devri'de..

Ama bu reytingler Acun'u ve Star'i tatmin etmiyordur bence..

acun totelde 1. liği elden çıkarmış, ab de 1 rtg yükseltmiş ama şu kesin ki starla kan kaybediyo ve dahada kaybedicek..
BBEB iyi gitmiş her iki guruptada ,
en büyük show da daha gec bitirerek akıllık yapıyo yoksa hali duman.. :)
öbgzk tekrarı özellikle ab de 12. olmuş güzel bence :)
veda'nın akşam ki tekrarı çok kötü gitmiş bu da dizi için iyi bi sinyal değil..

tns ilk gün geldiğinde söyledik recep ıvedik tarzı kemal sunal ve o tarz filmler iş yapacak. o film atv olsa daha fazla ızlenırdı. yani stv özgü bişey değil. mesela hababam sınıfını bir büyük kanal versin durum ne oluyor görürüz :))))))

Sonuçta izleniyor ama. :)

Mesela İp Man Büyük Usta'da SBT'den daha iyi gitmiş TNS'de. :)

beyazsoy Acun'un düsüsünü nasil degerlendiriyorsun ? Sence de yeni projeler üretmeli mi artik ?

beyazsoy Acun'un düsüsünü nasil degerlendiriyorsun ? Sence de yeni projeler üretmeli mi artik ?

acun tns 8 aldıgını show tv göstersene :) artistik yapma devam kıskırtma beni :) o ses 10 alir hep zirvede çekemiyorsan git su iç
acun ezmeye devam edicek her zamanki gibi :d :d :d
- - - Ekleme - - -

umut fakirin ekmeği :D

laleyi döner bıcagiyla kesmiş ab de :) ne anlatıyon 20 share lale 12 share aradaki fark bu :d :d

acun tns 8 aldıgını show tv göstersene :) artistik yapma devam kıskırtma beni :) o ses 10 alir hep zirvede çekemiyorsan git su iç

- - - Ekleme - - -

laleyi döner bıcagiyla kesmiş ab de :) ne anlatıyon 20 share lale 12 share aradaki fark bu :d :d

Seni mi kiskirtiyorum ? Ben senin hakkinda bir sey söylemiyorum ki burada ? Acun hakkinda bir seyler söylüyorum, sen neden üzerine aliniyorsun anlamiyorum açikcasi ?

Tamam Acun basarili, sevilen birisi ama Kemal sen söyle; artik yeni projeler yapmak zamani degil mi.. Tamam O Ses Türkiye ve Survivor devam etsin ama Acun yeni bir programla reyting rekorlari kirsin..

Fakat, senin için Acun ve Star tv bizim arkadasligimizdan daha da önemliymis Kemal maalesef..

Seni mi kiskirtiyorum ? Ben senin hakkinda bir sey söylemiyorum ki burada ? Acun hakkinda bir seyler söylüyorum, sen neden üzerine aliniyorsun anlamiyorum açikcasi ?

Tamam Acun basarili, sevilen birisi ama Kemal sen söyle; artik yeni projeler yapmak zamani degil mi.. Tamam O Ses Türkiye ve Survivor devam etsin ama Acun yeni bir programla reyting rekorlari kirsin..

Fakat, senin için Acun ve Star tv bizim arkadasligimizdan daha da önemliymis Kemal maalesef..

ben senle arkadas falan degilim evel allah acunda yayınlandi günden biri star tv de tns ragmen açık ara zirvede tns kimse agım sahim alamıyor ki acunda zirvede oses de iki katını alır survivor da 3 katını acun yini zirvede bir lale yaklasmıs ab de oda yok :d :d

acun ezmeye devam edicek her zamanki gibi :d :d :d
- - - Ekleme - - -

senin reklam şirketin var galiba SÜREKLİ AB Yi dikkate alıyon ya da starın nerdeyse tüm programları totalde geri kalıyor:d

kimse acun programları gibi reyting alamıyor ya kıskanclıgın bu kadari biraz su içmek iyi gelir :d

- - - Ekleme - - -

senin reklam şirketin var galiba SÜREKLİ AB Yi dikkate alıyon ya da starın nerdeyse tüm programları totalde geri kalıyor:d

total de de iyiyiz kardes rahat ol hangi programı geri kaldigi görülmüstür :d :d totalide dikkate alırız evel allah 0.22 geçmis lale görende 15 reyting fark var zanneder ab de acun ikiye katlamıs :d :d

Fks14 tamam yeni şeyler yapacak boşver survivor ezecek hepsini