29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Eniştem Kurtlar Vadisi izlerken Faceim açık kalmış. Yanlışlıkla bir sürü fragman paylaşmış üstüne bir de Süper falan yazmış :uncomfortableness: Arkadaşlarım Vadici olduğumu sanacak :concern:

beyazsoy gözden geçirmis olabilirsin yine soruyorum; acun'un bu dususunu neye bagliyorsun? tamam acun basarili ve reytingin birincisi, fakat yeni projer yapma zamani gelmedi mi artik?

pardon görmedim. senin dedıklerın doğru. aslında ben geçen yıl dusmesini bekliyordum sağolsun sbt show tvye bu senede devam eden show programlarından kıyağı var.

birinci neden show tvnın benzer programla acunu baltalaması

ikincisi geçen sene de gördük ki turkiyede yetenekli insan yok. bir köpek birinci oldu. yani insanlara yetenek izletiyoruz vadını acun tutamıyor. bu sene izlemiyorum ama çıkanlar medyada iş bulamayan aref ve sefanın kötü taklidi. bu durumda yeteneksızın izlenmesi çok zor.

bide jurıden ali taranın ayrilmasi ali taranın rahat 2-3 reytingi vardı.

pardon görmedim. senin dedıklerın doğru. aslında ben geçen yıl dusmesini bekliyordum sağolsun sbt show tvye bu senede devam eden show programlarından kıyağı var.

ikincisi geçen sene de gördük ki turkiyede yetenekli insan yok. bir köpek birinci oldu. yani insanlara yetenek izletiyoruz vadını acun tutamıyor. bu sene izlemiyorum ama çıkanlar medyada iş bulamayan aref ve sefanın kötü taklidi. bu durumda yeteneksızın izlenmesi çok zor.

Evet, bence de Sergen yer almamali jüri koltugunda..

daha ikinci tur gelmedi fakat acun zirvede :D

not sergen çok begendim hayır diyorum :d

sen ne sannediyon ya o ses iki gruptada ilk ikiyi kapatıcak o ses survivorr 9 10 bulacagi kesin :) yabancı dizinin program versiyonunuda yapacak :D oh iyi iyi adam king :)

bu hafta birinci olur da çünkü recep yok pazartesi :))) ama ilerleyen haftalar çok zor.

o ses de yeteneksiz gibi samimiyetsiz hatta ondan samimiyetsiz yarışma geçen yıldaki gibi izleneceğini sanmıyorum . acun pop star ses yarışmalarından farklı bişey yapamadın herkes sondu gitti :)))

- - - Ekleme - - -

daha ikinci tur gelmedi fakat acun zirvede :D

not sergen çok begendim hayır diyorum :d

yaw mahonı biz acunun teytıngde dip yaptığı tartışmıyoruz . neden bu kadar düştüğü tartışıyoruz

bu hafta birinci olur da çünkü recep yok pazartesi :))) ama ilerleyen haftalar çok zor.

o ses de yeteneksiz gibi samimiyetsiz hatta ondan samimiyetsiz yarışma geçen yıldaki gibi izleneceğini sanmıyorum . acun pop star ses yarışmalarından farklı bişey yapamadın herkes sondu gitti :)))

he ondan revep versede birinci olamaz show :) :) oses türkiyenin en çok reyting alan yeri elemeleri bikere programı izlemiyon bide burda çakas ation :d

Evet, bence de Sergen yer almamali jüri koltugunda..

ali taran gibi juri gelmedi . adami özel hayatıyla bitirmek cok saçma sanki acunun özel hayatı çok matah. türkiyede artık kimse buna bakmıyor işini iyi yapıp ızlettırıyor mu kendini olay bitmiştir.

Revan eniştenin ismini ver face den eklim kankam benim ailenin vadici olduğunu biliyodum zaten azerbaycanda vadi izlemeyen yok gibi bişey :d

Lale Devri Zirvede yer almış sonuna kadar hakediyor dün harika bi bölümdü gözümü 1 sn bile ayırmadan izledim .
Yeteneksiniz Türkiyenin bir an önce ab de de zirveyi kaybetmesi dileğiyle.
Alev Alev ilk bölümüyle fena gitmesede ilerleyen haftlarda düşüş yaşayacağını düşünüyorum
En Büyük Show'un son kısmı gayet iyi gitmiş.
Bbeb yine başarılı sonuçlar almış haftaya ab de zirveeyi alırsa hiç şaşırmam :)

he ondan revep versede birinci olamaz show :) :) oses türkiyenin en çok reyting alan yeri elemeleri bikere programı izlemiyon bide burda çakas ation :d

sen benim dediileri mi okumuyormusun. hangi yarısmanın elemeleri fınalınden az izlenir :)))) halk anlamadı ne oluyor diye sonra yalvar yakar aldıkları yarışmacıları gözlerini kırpmadan harcayınca juri bu ne ya kandırmaca deyip yarışmadan sarf-ı nazar ettiler ışte :))))

sen benim dediileri mi okumuyormusun. hangi yarısmanın elemeleri fınalınden az izlenir :)))) halk anlamadı ne oluyor diye sonra yalvar yakar aldıkları yarışmacıları gözlerini kırpmadan harcayınca juri bu ne ya kandırmaca deyip yarışmadan sarf-ı nazar ettiler ışte :))))

pazartesi görüsürüz :d

- - - Ekleme - - -

pazartesi görüsürüz :d

acun 100 bın çorap daha almalı hakkedıo :) helal hep zirvede onum sayesnde prıme tıme de 2.ci oldu o ses baslınca zırveye en yakın kanal :)

Son düzenleme: