Eniştem Kurtlar Vadisi izlerken Faceim açık kalmış. Yanlışlıkla bir sürü fragman paylaşmış üstüne bir de Süper falan yazmış :uncomfortableness: Arkadaşlarım Vadici olduğumu sanacak :concern:
Eniştem Kurtlar Vadisi izlerken Faceim açık kalmış. Yanlışlıkla bir sürü fragman paylaşmış üstüne bir de Süper falan yazmış :uncomfortableness: Arkadaşlarım Vadici olduğumu sanacak :concern:
AynenENİŞTEN BİLE DOGRU YOLU BULMUS SEN BULAMADIN REVAN
Sildim hemen. Beğenmişler bir de :stung:hemen bakmalk lazım
O zaten Vadiyi 60 kere izlemiştir Doğru yolu bulduğunu sanmıyorum Yanlış yoldaENİŞTEN BİLE DOGRU YOLU BULMUS SEN BULAMADIN REVAN
beyazsoy gözden geçirmis olabilirsin yine soruyorum; acun'un bu dususunu neye bagliyorsun? tamam acun basarili ve reytingin birincisi, fakat yeni projer yapma zamani gelmedi mi artik?
pardon görmedim. senin dedıklerın doğru. aslında ben geçen yıl dusmesini bekliyordum sağolsun sbt show tvye bu senede devam eden show programlarından kıyağı var.
birinci neden show tvnın benzer programla acunu baltalaması
ikincisi geçen sene de gördük ki turkiyede yetenekli insan yok. bir köpek birinci oldu. yani insanlara yetenek izletiyoruz vadını acun tutamıyor. bu sene izlemiyorum ama çıkanlar medyada iş bulamayan aref ve sefanın kötü taklidi. bu durumda yeteneksızın izlenmesi çok zor.
bide jurıden ali taranın ayrilmasi ali taranın rahat 2-3 reytingi vardı.
pardon görmedim. senin dedıklerın doğru. aslında ben geçen yıl dusmesini bekliyordum sağolsun sbt show tvye bu senede devam eden show programlarından kıyağı var.
birinci neden show tvnın benzer programla acunu baltalaması
ikincisi geçen sene de gördük ki turkiyede yetenekli insan yok. bir köpek birinci oldu. yani insanlara yetenek izletiyoruz vadını acun tutamıyor. bu sene izlemiyorum ama çıkanlar medyada iş bulamayan aref ve sefanın kötü taklidi. bu durumda yeteneksızın izlenmesi çok zor.
bide jurıden ali taranın ayrilmasi ali taranın rahat 2-3 reytingi vardı.
sen ne sannediyon ya o ses iki gruptada ilk ikiyi kapatıcak o ses survivorr 9 10 bulacagi kesin yabancı dizinin program versiyonunuda yapacak oh iyi iyi adam king
daha ikinci tur gelmedi fakat acun zirvede
not sergen çok begendim hayır diyorum
bu hafta birinci olur da çünkü recep yok pazartesi )) ama ilerleyen haftalar çok zor.
o ses de yeteneksiz gibi samimiyetsiz hatta ondan samimiyetsiz yarışma geçen yıldaki gibi izleneceğini sanmıyorum . acun pop star ses yarışmalarından farklı bişey yapamadın herkes sondu gitti ))
Evet, bence de Sergen yer almamali jüri koltugunda..
Revan eniştenin ismini ver face den eklim kankam benim ailenin vadici olduğunu biliyodum zaten azerbaycanda vadi izlemeyen yok gibi bişey
he ondan revep versede birinci olamaz show oses türkiyenin en çok reyting alan yeri elemeleri bikere programı izlemiyon bide burda çakas ation
sen benim dediileri mi okumuyormusun. hangi yarısmanın elemeleri fınalınden az izlenir ))) halk anlamadı ne oluyor diye sonra yalvar yakar aldıkları yarışmacıları gözlerini kırpmadan harcayınca juri bu ne ya kandırmaca deyip yarışmadan sarf-ı nazar ettiler ışte )))
sen benim dediileri mi okumuyormusun. hangi yarısmanın elemeleri fınalınden az izlenir ))) halk anlamadı ne oluyor diye sonra yalvar yakar aldıkları yarışmacıları gözlerini kırpmadan harcayınca juri bu ne ya kandırmaca deyip yarışmadan sarf-ı nazar ettiler ışte )))