29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
kimse acun programları gibi reyting alamıyor ya kıskanclıgın bu kadari biraz su içmek iyi gelir :d

- - - Ekleme - - -

total de de iyiyiz kardes rahat ol hangi programı geri kaldigi görülmüstür :d :d totalide dikkate alırız evel allah 0.22 geçmis lale görende 15 reyting fark var zanneder ab de acun ikiye katlamıs :d :d

reyting almıyr değil showdaki reytingleri mumla arıyor :D

reyting almıyr değil showdaki reytingleri mumla arıyor :D

show tns de bir çacık yapamiyor

:d demekki zamanında sisirme veriler varmıs ayrica show ortalamasi 7 iki gruptada sbt göre degerlendirmen lazım :) sbt acun 20 share 7 reytingi geçmis ab de demekki :) herro herro :) herro merroyla karıstırırsan kendi isteklerini merro gibi gösterirsin :)

Survivorda nd olsa keşke yine az oy atmadım nihat doğana :D

kimse acun programları gibi reyting alamıyor ya kıskanclıgın bu kadari biraz su içmek iyi gelir :d

- - - Ekleme - - -

total de de iyiyiz kardes rahat ol hangi programı geri kaldigi görülmüstür :d :d totalide dikkate alırız evel allah 0.22 geçmis lale görende 15 reyting fark var zanneder ab de acun ikiye katlamıs :d :d

Objektif olmak gerekirse:

Pazartesi: O Ses Türkiye TOTAL birinci olur. Babalar ve Evlatlar iki grupta da gerilerde kalir.
Sali: Evlerden Biri A/B'si Total'den daha yüksek
Çarsamba: Muhtesem Yüzyil A/B'si Total'den daha yüksek
Persembe: Agir Roman Yeni Dünya A/B'si Total'den daha yüksek
Cuma: Dila Hanim Total A/B'den daha yüksek, Behzat Ç. A/B Total'den daha yüksek
Cumartesi: Acun A/B Total'den daha yüksek, Sudan Bikmis Baliklar A/B Total'den daha yüksek
Pazar: Acun A/B Total'den daha yüksek.

show tns de bir çacık yapamiyor

:d demekki zamanında sisirme veriler varmıs ayrica show ortalamasi 7 iki gruptada sbt göre degerlendirmen lazım :) sbt acun 20 share 7 reytingi geçmis ab de demekki :) herro herro :) herro merroyla karıstırırsan kendi isteklerini merro gibi gösterirsin :)

Kemal hani sen SBT'yi hiç bir sekilde kaale almiyordun ?

- - - Ekleme - - -

Karadayı o sesle kapışır bence

Karadayi A/B birinci olabilir veya tam tersi..

Anlasilan artik Acun'un giydigi çorabi'na kadar geldik reyting konusuna :))))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy gözden geçirmis olabilirsin yine soruyorum; acun'un bu dususunu neye bagliyorsun? tamam acun basarili ve reytingin birincisi, fakat yeni projer yapma zamani gelmedi mi artik?

Anlasilan artik Acun'un giydigi çorabi'na kadar geldik reyting konusuna :))))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy gözden geçirmis olabilirsin yine soruyorum; acun'un bu dususunu neye bagliyorsun? tamam acun basarili ve reytingin birincisi, fakat yeni projer yapma zamani gelmedi mi artik?

sen ne sannediyon ya o ses iki gruptada ilk ikiyi kapatıcak o ses survivorr 9 10 bulacagi kesin :) yabancı dizinin program versiyonunuda yapacak :D oh iyi iyi adam king :)