28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Zeytin Tepesi de tutacak buraya yazıyorum. Tam TNS`nin sevdiği diziler.

O değil de bu ikisi de tutar zirveye oynarsa sezon başındaki acınacak halde olan Kanal D 2 günü zirvede kapatır bi de AS var etti 3 gün.
64654 tane dizi yaptı bi zahmet artık
biri bitiyo diğeri başlıyo hiç durmadı adamlar bence epey zarar etmişlerdir

aga o dediklerin olursa küçük ağaya herkes değil hiçkimse kalıyor

Ben kadınların hepsi BİÜ veya erkeklerin hepsi kaçak demedim erkek kitle dedim ve o kitle fazla çıkmaz ,küçük ağaya herkes çoluk cocuk
görürüz genede kardeş bakalım nasıl olucak evet ilk bölüm gazına geldik biraz ama düşeceğinizi zannetmiyorum dizinin konusuda iyi neden düşsün ki görecez genede

64654 tane dizi yaptı bi zahmet artık
biri bitiyo diğeri başlıyo hiç durmadı adamlar bence epey zarar etmişlerdir
TNS'nin dilini çözmek için yatutarsa yapmak illa ki lazımdı. Hata yapmadan sistemi çözemezdi zaten.

aga dizi kanal d de olduğundan uçuyosun tabi
bikaç bölüm sonra görüşecez bakalım
daha kurt seyit gelecek

çalıkuşu 5 i geçmiş süper

Devam etsin ama Küçük Ağa'm etkilenmesin.
Fragmanı ben de gördüm ama abartılı bir sahneye benzemiyordu yanıltıcı olabilir.

ATV fanı mı söylüyor bunu?
Valla Fahriye'yi fena sıkıştırmıştı ve fena geliyordu herif
Ben bilmem fahrişko bilir

Millet bi sakin olun ucmayin ya
dizi 5 hafta böyle anliklar alsin bir

Daha gelecek hafta Biü gelecek, ondan sonra Star daha birsey koyacak. Meydan bostu bu aksam bir Kacak vardi birde Recep.

aga dizi kanal d de olduğundan uçuyosun tabi
bikaç bölüm sonra görüşecez bakalım
daha kurt seyit gelecek

Kanald fanı değilim ki uçayım diziyi sevdiysem kanalı fark etmezz ama bi gerçek varki atv den de bişey izlemiyorum tabi kara para aşk gelicek ona bakıcam
star ,kanald,fox başka kanala ihtiyaç yok da işte show da araya giriyor
ama atvde hiç bir dizim yok bir tek kim milyoner olmak istere bakıyorum

Hababam Sınıfı 96527267. Kez izlememe rağmen halen keyif alıyorum. 😉 Fark-ı Yeşilçam. 😎

Küçük Ağa ATV'de olsaydı keşke.
Star'da olsa da sevilirdi.
Ama Kanal D'de olduğu için pis dizi oldu.
bence tam tersi bırak şimdi kanal d yi acındırmayı kanal d de yeni bi dizi başlayınca resmen coşuyonuz aga bu lafları geçecen

inadına yaşamakta anlıklarda 7 mi 8 mi ne görmüştü vadi yokken ben o zaman banlıydım nasıl coşmuştunuz sonra fossssss

Vadi de kanal d de olsaydı sevilirdi
ama atv de olduğu için ağır total oldu

Kesinlikle vadiye laf yok dizi 10-11 senedir oynuyor ve reytinglerde tüm dizileri alt ediyor ve haftanın 1.oluyor totalmiş ab ' imiş boş önemli olan haftanın 1.olması değil mi.. haa bana göre izlediğim dizinin hangi tarafda 1.olduğuna bakarım KVP yu izlemiş olsaydım totalini savunurdum coşturdum .