28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Zeytin Tepesi de tutacak buraya yazıyorum. Tam TNS`nin sevdiği diziler. :D

O değil de bu ikisi de tutar zirveye oynarsa sezon başındaki acınacak halde olan Kanal D 2 günü zirvede kapatır bi de AS var etti 3 gün. :A
64654 tane dizi yaptı bi zahmet artık :D biri bitiyo diğeri başlıyo hiç durmadı adamlar bence epey zarar etmişlerdir :D

aga o dediklerin olursa küçük ağaya herkes değil hiçkimse kalıyor :kiki:

Ben kadınların hepsi BİÜ veya erkeklerin hepsi kaçak demedim erkek kitle dedim ve o kitle fazla çıkmaz ,küçük ağaya herkes çoluk cocuk :D görürüz genede kardeş bakalım nasıl olucak evet ilk bölüm gazına geldik biraz ama düşeceğinizi zannetmiyorum dizinin konusuda iyi neden düşsün ki görecez genede :)

Ben kadınların hepsi BİÜ veya erkeklerin hepsi kaçak demedim erkek kitle dedim ve o kitle fazla çıkmaz ,küçük ağaya herkes çoluk cocuk :D görürüz genede kardeş bakalım nasıl olucak evet ilk bölüm gazına geldik biraz ama düşeceğinizi zannetmiyorum dizinin konusuda iyi neden düşsün ki görecez genede :)
aga dizi kanal d de olduğundan uçuyosun tabi :D bikaç bölüm sonra görüşecez bakalım :d daha kurt seyit gelecek :D

Millet bi sakin olun ucmayin ya :D dizi 5 hafta böyle anliklar alsin bir :D
Daha gelecek hafta Biü gelecek, ondan sonra Star daha birsey koyacak. Meydan bostu bu aksam bir Kacak vardi birde Recep.

aga dizi kanal d de olduğundan uçuyosun tabi :D bikaç bölüm sonra görüşecez bakalım :D daha kurt seyit gelecek :D

Kanald fanı değilim ki uçayım diziyi sevdiysem kanalı fark etmezz ama bi gerçek varki atv den de bişey izlemiyorum tabi kara para aşk gelicek ona bakıcam :) star ,kanald,fox başka kanala ihtiyaç yok da işte show da araya giriyor :D ama atvde hiç bir dizim yok bir tek kim milyoner olmak istere bakıyorum :)

Hababam Sınıfı 96527267. Kez izlememe rağmen halen keyif alıyorum. 😉 Fark-ı Yeşilçam. 😎

Küçük Ağa ATV'de olsaydı keşke. :Z Star'da olsa da sevilirdi. :Z Ama Kanal D'de olduğu için pis dizi oldu. :)
bence tam tersi bırak şimdi kanal d yi acındırmayı kanal d de yeni bi dizi başlayınca resmen coşuyonuz aga bu lafları geçecen :)
inadına yaşamakta anlıklarda 7 mi 8 mi ne görmüştü vadi yokken ben o zaman banlıydım nasıl coşmuştunuz sonra fossssss :D

Vadi de kanal d de olsaydı sevilirdi :Z ama atv de olduğu için ağır total oldu :)

Kesinlikle vadiye laf yok dizi 10-11 senedir oynuyor ve reytinglerde tüm dizileri alt ediyor ve haftanın 1.oluyor totalmiş ab ' imiş boş önemli olan haftanın 1.olması değil mi.. haa bana göre izlediğim dizinin hangi tarafda 1.olduğuna bakarım KVP yu izlemiş olsaydım totalini savunurdum coşturdum . :)