64654 tane dizi yaptı bi zahmet artıkZeytin Tepesi de tutacak buraya yazıyorum. Tam TNS`nin sevdiği diziler.
O değil de bu ikisi de tutar zirveye oynarsa sezon başındaki acınacak halde olan Kanal D 2 günü zirvede kapatır bi de AS var etti 3 gün.![]()
64654 tane dizi yaptı bi zahmet artıkZeytin Tepesi de tutacak buraya yazıyorum. Tam TNS`nin sevdiği diziler.
O değil de bu ikisi de tutar zirveye oynarsa sezon başındaki acınacak halde olan Kanal D 2 günü zirvede kapatır bi de AS var etti 3 gün.![]()
aga o dediklerin olursa küçük ağaya herkes değil hiçkimse kalıyor![]()
TNS'nin dilini çözmek için yatutarsa yapmak illa ki lazımdı. Hata yapmadan sistemi çözemezdi zaten.64654 tane dizi yaptı bi zahmet artıkbiri bitiyo diğeri başlıyo hiç durmadı adamlar bence epey zarar etmişlerdir
![]()
Vadi kanal d de olsaydı ne derlerdi acaba64654 tane dizi yaptı bi zahmet artıkbiri bitiyo diğeri başlıyo hiç durmadı adamlar bence epey zarar etmişlerdir
![]()
Devam ettirsin. Güzel dizi bence.
Devam etsin ama Küçük Ağa'm etkilenmesin.Tecavüz sahnesi var bu hafta fragmanda öyle gördümcoşar gider
ATV fanı mı söylüyor bunu?Ben tek yeterim aga![]()
aga dizi kanal d de olduğundan uçuyosun tabiBen kadınların hepsi BİÜ veya erkeklerin hepsi kaçak demedim erkek kitle dedim ve o kitle fazla çıkmaz ,küçük ağaya herkes çoluk cocukgörürüz genede kardeş bakalım nasıl olucak evet ilk bölüm gazına geldik biraz ama düşeceğinizi zannetmiyorum dizinin konusuda iyi neden düşsün ki görecez genede
![]()
EvetDevam etsin ama Küçük Ağa'm etkilenmesin.Fragmanı ben de gördüm ama abartılı bir sahneye benzemiyordu yanıltıcı olabilir.
ATV fanı mı söylüyor bunu?![]()
Küçük Ağa ATV'de olsaydı keşke.
Valla Fahriye'yi fena sıkıştırmıştı ve fena geliyordu herifDevam etsin ama Küçük Ağa'm etkilenmesin.Fragmanı ben de gördüm ama abartılı bir sahneye benzemiyordu yanıltıcı olabilir.
ATV fanı mı söylüyor bunu?![]()
Vadi de kanal d de olsaydı sevilirdiKüçük Ağa ATV'de olsaydı keşke.Star'da olsa da sevilirdi.
Ama Kanal D'de olduğu için pis dizi oldu.
![]()
aga dizi kanal d de olduğundan uçuyosun tabibikaç bölüm sonra görüşecez bakalım
daha kurt seyit gelecek
![]()
Tecavüz kaçınılmazsa....Valla Fahriye'yi fena sıkıştırmıştı ve fena geliyordu herifBen bilmem fahrişko bilir
![]()
Vadi ile konumuzun alakası?Vadi de kanal d de olsaydı sevilirdiama atv de olduğu için ağır total oldu
![]()
bence tam tersi bırak şimdi kanal d yi acındırmayı kanal d de yeni bi dizi başlayınca resmen coşuyonuz aga bu lafları geçecenKüçük Ağa ATV'de olsaydı keşke.Star'da olsa da sevilirdi.
Ama Kanal D'de olduğu için pis dizi oldu.
![]()
Fahrişkoya sus bir şey yapmayacak diyordu azıcık ucundan der gibi ama o dudağını yaklaştırdı var var bir şeylerTecavüz kaçınılmazsa....![]()
Vadi de kanal d de olsaydı sevilirdiama atv de olduğu için ağır total oldu
![]()