aga çoktandır video atmıyorum yarın veya öbür gün iletişime geçecem haberin olsun kırmazsın heralde beniVadi ile konumuzun alakası?
Güldür Güldür'ü izlemiyormusun??Hababam Sınıfı 96527267. Kez izlememe rağmen halen keyif alıyorum. 😉 Fark-ı Yeşilçam. 😎
Kanal D fanları kadar antileri de var forumda emin ol aga. Dengede yani durum.bence tam tersi bırak şimdi kanal d yi acındırmayı kanal d de yeni bi dizi başlayınca resmen coşuyonuz aga bu lafları geçecen
inadına yaşamakta anlıklarda 7 mi 8 mi ne görmüştü vadi yokken ben o zaman banlıydım nasıl coşmuştunuz sonra fossssss
atv`de yeni diziler az oluyor ilk bölüm pek abartılmıyor ve ya Star`da çok iddialı ve nadiren diziler başlıyor.ama Kanal D`de başlayan bazı dizilerde ilk bölümü forumda fazla abartılıyor ama sonra izlemeye devam eden az oluyor.o yüzden Kanal D dizileri ile ilk bölümde olumsuz yorumlar geliyor.Küçük Ağa ATV'de olsaydı keşke. Star'da olsa da sevilirdi. Ama Kanal D'de olduğu için pis dizi oldu.
Çok iyi gidiyor güldür güldür annemler izliyor şuan22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 7.46
2) SHOW: 6.18
3) KANALD: 3.69
4) ATV: 3.11
5) FOX: 2.73
aynen kardeş çok doğru söyledin kanal d de dizi başlayınca coşuyo milletatv`de yeni diziler az oluyor ilk bölüm pek abartılmıyor ve ya Star`da çok iddialı ve nadiren diziler başlıyor.ama Kanal D`de başlayan bazı dizilerde ilk bölümü forumda fazla abartılıyor ama sonra izlemeye devam eden az oluyor.o yüzden Kanal D dizileri ile ilk bölümde olumsuz yorumlar geliyor.
Daha illuminatileri izlemedim aga dur bi.aga çoktandır video atmıyorum yarın veya öbür gün iletişime geçecem haberin olsun kırmazsın heralde beni
Vazgeçtim. Hababam Sınıfı'nı izliyorum abi. Ama sevindim epey Yükselmiş yani.Güldür Güldür'ü izlemiyormusun??
ohoo kaç hafta oldu aga yaDaha illuminatileri izlemedim aga dur bi.
Sermiyan Midyat ve Abdurrahim Albayrak Döktürüyor..Çok iyi gidiyor güldür güldür annemler izliyor şuan
Aga senden iyi vadici olur beDaha illuminatileri izlemedim aga dur bi.