Küçük Ağa`da uğurlu geldin zaten.Biraz da ben açayım Kanal D haberlerini.Uğurlu gelirim belki.
![]()
Küçük Ağa`da uğurlu geldin zaten.![]()
aga o dediklerin olursa küçük ağaya herkes değil hiçkimse kalıyorKurt Seyit ve Şurada salıya gelirse bence kaçak daha fazla izlenmez,dizilerin izleyizi kitleleride şöyle olur:
Kurt seyit: hem kadınlar hem erkekler
BİÜ:kadınlar
Kaçak:Erkekler
Küçük ağa:Herkes![]()
Özgür ben paylaşıyorum panpam.Çalıkuşu çok iyi![]()
Özgür ben paylaşıyorum panpam.Yorma kendini.
![]()
Memati olacaktı bu bölümlerde var ya offkaçak yarın 7 üstü alır 3.olur gibi gözüküyo haftaya reklam taktileri ayarlanmalı diziye yeni kanlar girmeli ve zirve elden bırakılmamalı memati ne gerekiyosa yapsın![]()
Küçük Ağa Karagül'ün çeyreği kadar alamadıKüçük Ağa Cuma olmalıydı. Karagüle yeni rakip çıkardı.
°°°mobil mesaj°°°
Ben tek yeterim agakanal fanlarına karşı benle savaşacak yiğitler beğensin![]()
Zeytin Tepesi de tutacak buraya yazıyorum. Tam TNS`nin sevdiği diziler.😱 Doğru ben açmıştım of kendi ellerimle tutturdum.![]()
![]()
Devam ettirsin. Güzel dizi bence.Çalıkuşu çok iyi gidiyor ama Benim İçin Üzülme yok ondan da olabilir.O değil de Kanal D ne yapacak bu Çalıkuşu'nu? Fena da gitmiyor dizi.
![]()
Tecavüz sahnesi var bu hafta fragmanda öyle gördümÇalıkuşu çok iyi gidiyor ama Benim İçin Üzülme yok ondan da olabilir.O değil de Kanal D ne yapacak bu Çalıkuşu'nu? Fena da gitmiyor dizi.
![]()