Yüksek almasını isterim ama forumda Sevdalukta İnadına Yaşamakta falan ilk bölümlerin ne kadar sevildiği ama sonra nasıl düşdüğünü gördük o yüzden ben öyle diyorum
Yüksek almasını isterim ama forumda Sevdalukta İnadına Yaşamakta falan ilk bölümlerin ne kadar sevildiği ama sonra nasıl düşdüğünü gördük o yüzden ben öyle diyorum
5-6 mı 😱Abartma aga 5-6 falan alırdı ama öyle bir ihtimal yok zaten.
Tam FOX'luk.Birde bi bakmışız dizi düşerse rıza baba olayı çözmeye diziye bile girer
Sevdaluk ve İnadına Yaşamak konusunda haklısın lakin ikisi de zorlu bir günde başladı. İnadına Yaşamak'ın karşısında Vadi, Sevdaluk'un karşısında my vardı. Ama Salı boş bir gün. Çok güçlü diyebileceğimiz bir dizi yok.Yüksek almasını isterim ama forumda Sevdalukta İnadına Yaşamakta falan ilk bölümlerin ne kadar sevildiği ama sonra nasıl düşdüğünü gördük o yüzden ben öyle diyorumyoksa Kanal D en sevdiğim kanallardan biri ve dizilerin artık tutmasını isterim
Tamam Küçük Ağa 1 alırdı Vadi karşısında.5-6 mı 😱
Tam FOX'luk.
Bakalım nasıl oluyor.umarım tutarSevdaluk ve İnadına Yaşamak konusunda haklısın lakin ikisi de zorlu bir günde başladı. İnadına Yaşamak'ın karşısında Vadi, Sevdaluk'un karşısında my vardı. Ama Salı boş bir gün. Çok güçlü diyebileceğimiz bir dizi yok.
Tamam Küçük Ağa 1 alırdı Vadi karşısında.)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?