Hava durumuymuş.Kış şehirleri ne atv de bir dakika
19.16 süper , haftaya 20 inşallah
1 MUCIZE DOKTOR FOX 28-11-2019 21:02:05 24:19:06 DIZILER 16.79 37.71
1 MUCIZE DOKTOR FOX 28-11-2019 21:02:05 24:19:06 DIZILER 17.73 41.43 Haftaya daha da yükselir, ikinci fragman daha da etkili gelirse...
1 MUCIZE DOKTOR FOX 28-11-2019 21:02:05 24:19:06 DIZILER 19.16 39.54
@haluk792 şahane gidiyor.![]()
19'a çıkmış ablacım.![]()
19 A yükseldi çatla![]()
@xBUGRAx Kanal savaslarını reele taşımız hanı hayal ürünüydü diziler @Aserat bir telif atsın @xBUGRAx a suratının ortasına bir çarpı işareti@Çiğdem şok üstüne şok yaşıyor. Önce Osman yükselmedi sonra Mucize Doktor çatır çatır yükselerek haftalıklarda yine zirveyi aldı.Kocaman tebrikler.
Hava durumuymuş.![]()
Senin Osmanın yanında yer alman lazımMD Osman'a bile geçilmedi, halkımıza sonsuz teşekkürler![]()
KISKANÇLIKTAN NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDIN
Çarşamba günü Masterchef'in yanındayımSenin Osmanın yanında yer alman lazım![]()
![]()
![]()
Çarşaba onun yanında ol haftalıkta Osmanın yanına gelÇarşamba günü Masterchef'in yanındayım![]()
Nasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelinceKISKANÇLIKTAN NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDIN![]()
Reytingleri kendi kendine düşsün işte beni uğraştırmaÇarşaba onun yanında ol haftalıkta Osmanın yanına gel![]()
![]()
![]()
Hep yüksekti ki zatenNasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelince![]()
![]()
![]()
Ağzını hayra aç uğursuz
@batuhankaralar Büyük senaristtir 19 reytingli diziyi 1 sahneyle yayından kalkmasına yardımcı olabilirAğzını hayra aç uğursuz![]()
Evet onun yüzünden düşmüştü, ayrılınca yükselişe geçti@batuhankaralar Büyük senaristtir 19 reytingli diziyi 1 sahneyle yayından kalkmasına yardımcı olabilir![]()
![]()
Yasak Elmayada sahne yazmıstı sanırım eğer karıştırmıyorsam![]()
Benim yazdığım sahnelere kurban ol sen, nesi varmış her biri çok eğlenceliydi@batuhankaralar Büyük senaristtir 19 reytingli diziyi 1 sahneyle yayından kalkmasına yardımcı olabilir![]()
![]()
Yasak Elmayada sahne yazmıstı sanırım eğer karıştırmıyorsam![]()
Benim yazdığım sahnelere kurban ol sen, nesi varmış her biri çok eğlenceliydi
Aaa niye düşüp kovulduğunu anladım kendisini koymuş diziye @batuhankaralarEvet onun yüzünden düşmüştü, ayrılınca yükselişe geçti![]()