Kız 14 reytingi maç vardı diye aldı TOTAL’de.Nasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelince![]()
![]()
![]()
Kız 14 reytingi maç vardı diye aldı TOTAL’de.Nasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelince![]()
![]()
![]()
Her an geçebiliriz ensenizde Osmanın nefesi var artıkKız 14 reytingi maç vardı diye aldı TOTAL’de.Sonra hemen yükseldik.
Çatlamaya devam senin Osman’ın geçemedi.
![]()
Hahahahhh evet 1 bölüm oynamışlığı var
Biraz şişirme gibi bu Mucize Doktor.
Nefesiniz çabuk kesilmezse geçersiniz.Her an geçebiliriz ensenizde Osmanın nefesi var artık![]()
![]()
![]()
Hahahahhh evet 1 bölüm oynamışlığı var![]()
Nefesiniz çabuk kesilmezse geçersiniz.![]()
@batuhankaralar Sahne yazacak gelecek hafta böylecelikle bu dizi batmaya başlayacak çözümü bulduk en büyük senarist bizim senaristBiraz şişirme gibi bu Mucize Doktor.![]()
@batuhankaralar Sahne yazacak gelecek hafta böylecelikle bu dizi batmaya başlayacak çözümü bulduk en büyük senarist bizim senarist![]()
![]()
@xBUGRAx @Aserat @xemrexxx
Ahahah sesli güldüm.@batuhankaralar Sahne yazacak gelecek hafta böylecelikle bu dizi batmaya başlayacak çözümü bulduk en büyük senarist bizim senarist![]()
![]()
@xBUGRAx @Aserat @xemrexxx
Sen doktoru izliyorsun basta sanmıstım ama Osmandan dolayı öyle yorumlar yapmıssın sanırım düşmanın düşmanı dostumdur diyeAhahah sesli güldüm.![]()