Hava durumuymuş.Kış şehirleri ne atv de bir dakika
19.16 süper , haftaya 20 inşallah
1 MUCIZE DOKTOR FOX 28-11-2019 21:02:05 24:19:06 DIZILER 16.79 37.71
1 MUCIZE DOKTOR FOX 28-11-2019 21:02:05 24:19:06 DIZILER 17.73 41.43 Haftaya daha da yükselir, ikinci fragman daha da etkili gelirse...
1 MUCIZE DOKTOR FOX 28-11-2019 21:02:05 24:19:06 DIZILER 19.16 39.54
@haluk792 şahane gidiyor.
19'a çıkmış ablacım.
19 A yükseldi çatla
@xBUGRAx Kanal savaslarını reele taşımız hanı hayal ürünüydü diziler @Aserat bir telif atsın @xBUGRAx a suratının ortasına bir çarpı işareti @Yiğitt @xemrexxx@Çiğdem şok üstüne şok yaşıyor. Önce Osman yükselmedi sonra Mucize Doktor çatır çatır yükselerek haftalıklarda yine zirveyi aldı. Kocaman tebrikler.
Hava durumuymuş.
Senin Osmanın yanında yer alman lazımMD Osman'a bile geçilmedi, halkımıza sonsuz teşekkürler
KISKANÇLIKTAN NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDIN
Çarşamba günü Masterchef'in yanındayımSenin Osmanın yanında yer alman lazım
Çarşaba onun yanında ol haftalıkta Osmanın yanına gelÇarşamba günü Masterchef'in yanındayım
Nasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelinceKISKANÇLIKTAN NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDIN
Reytingleri kendi kendine düşsün işte beni uğraştırmaÇarşaba onun yanında ol haftalıkta Osmanın yanına gel
Hep yüksekti ki zatenNasıl oluyorda birden böyle yükseliyor 14 den Osman gelince
Ağzını hayra aç uğursuz
@batuhankaralar Büyük senaristtir 19 reytingli diziyi 1 sahneyle yayından kalkmasına yardımcı olabilirAğzını hayra aç uğursuz
Evet onun yüzünden düşmüştü, ayrılınca yükselişe geçti@batuhankaralar Büyük senaristtir 19 reytingli diziyi 1 sahneyle yayından kalkmasına yardımcı olabilir
Yasak Elmayada sahne yazmıstı sanırım eğer karıştırmıyorsam
Benim yazdığım sahnelere kurban ol sen, nesi varmış her biri çok eğlenceliydi@batuhankaralar Büyük senaristtir 19 reytingli diziyi 1 sahneyle yayından kalkmasına yardımcı olabilir
Yasak Elmayada sahne yazmıstı sanırım eğer karıştırmıyorsam
Benim yazdığım sahnelere kurban ol sen, nesi varmış her biri çok eğlenceliydi
Aaa niye düşüp kovulduğunu anladım kendisini koymuş diziye @batuhankaralar @xemrexxxEvet onun yüzünden düşmüştü, ayrılınca yükselişe geçti