Sen vadiye cocuk dizisi deme curetini kendnde nasil bulursunne dedi?
Sen vadiye cocuk dizisi deme curetini kendnde nasil bulursunne dedi?
Intikam dizisini kastediosun?Ya tabi reyting almaz bu Allah aşkına başlayalı 15 dakika oldu sanırım sıkıldım hemen. Senaryo ne anlatıyor onu bile anlamıyorum.
Niye baksana anlıklarda süper gidiyor İntikam haksızlık etme. Belki 3,80 alıyor anlıklarda ama 5'li gösterildiği için giremiyordur.Inadina Yasamak'in izleyicisi direk kapatmis sanirim TV'yi
peşin hükme değil istatistiki verilere göre deyiveyom...örnek kayıpşehirPesin hukumlu olmamani tavsiye ederim
Anlamamaktan ziyade sıkıcı bir havası var. Bak mesela İnadına Yaşamak'ın da fragmanını beğenmedim hatta izlemem demiştim ama izledim ve çok beğendim.15 dk izlersen anlamaman normal
öyle mi demişim 😱 izleyen çok fazla çocuğun olduğu da açık amaSen vadiye cocuk dizisi deme curetini kendnde nasil bulursun
Niye baksana anlıklarda süper gidiyor İntikam haksızlık etme. Belki 3,80 alıyor anlıklarda ama 5'li gösterildiği için giremiyordur.
Kayıp Şehir ile İnadına Yaşamak arasında uçurum var. Kayıp Şehir çok daha güzeldi.peşin hükme değil istatistiki verilere göre deyiveyom...örnek kayıpşehir
Ama yine de peşin hukum lu olmamani tavsiye ederimpeşin hükme değil istatistiki verilere göre deyiveyom...örnek kayıpşehir
AynenKayıp Şehir ile İnadına Yaşamak arasında uçurum var. Kayıp Şehir çok daha güzeldi.
inadına yaşamak ı da anlamadıysan tv izleme bence dizinin ilk bölümü yaniAnlamamaktan ziyade sıkıcı bir havası var. Bak mesela İnadına Yaşamak'ın da fragmanını beğenmedim hatta izlemem demiştim ama izledim ve çok beğendim.
Ocak dışısın. Senden Show TV Fanı olmaz.altindagli ve sevdaluk tutsunda digerlii beni pek irgalamiyo
sen de bu ka fan olmaOcak dışısın. Senden Show TV Fanı olmaz.
Yahu bak hiçbir dizi hakkında olumsuz yorum yapmam ama Beren Saat daha iyi işlerle gündeme gelmeli. Cidden çok sıkıcı bu dizi başka günde daha da kötü gider.İnadına Yaşamak haftaya da böyle giderse Kanal D İntikam'ı başka güne almayı düşünebilir. Bu da dizinin sonu olabilir.
Diziyi anladım anlamadım demedim ki zaten beğendim beğenmedim mevzuusu buradaki. Ayrıca iyi bir hamle yaptılar bence İnadına Yaşamak çok daha iyi gidecek. İntikam gün değiştirmesin ama daha geç başlasın nasılsa izlenmez. yalnız kendimi takasa benzetmeye başladım şuan.inadına yaşamak ı da anlamadıysan tv izleme bence dizinin ilk bölümü yani
onun gibi ban yiyip gidebilirsin derin forum senin de hesabını kesecek @mrt-06 @pompy çalışmalara başlayın panpalarYahu bak hiçbir dizi hakkında olumsuz yorum yapmam ama Beren Saat daha iyi işlerle gündeme gelmeli. Cidden çok sıkıcı bu dizi başka günde daha da kötü gider.
Diziyi anladım anlamadım demedim ki zaten beğendim beğenmedim mevzuusu buradaki. Ayrıca iyi bir hamle yaptılar bence İnadına Yaşamak çok daha iyi gidecek. İntikam gün değiştirmesin ama daha geç başlasın nasılsa izlenmez. yalnız kendimi takasa benzetmeye başladım şuan.
Dizi ilk sezonunda iyi izleniyordu aslında ama 2.sezonda izleyiciyi sıktı galiba. Zevk meselesi. Ben beğenerek izliyorum hala çünkü Beren var ve dizide heyecan, aksiyon falan var yine. Türk halkı diziyi soğuk bulmuş olabilir onların tercihidir.Yahu bak hiçbir dizi hakkında olumsuz yorum yapmam ama Beren Saat daha iyi işlerle gündeme gelmeli. Cidden çok sıkıcı bu dizi başka günde daha da kötü gider.