Vadi saolsun yayınlanmadı da destek oldu İnadına Yaşamak'a.showun en iddalı dizisi daha başlamadı,vadi yok ...boşluk ortamında bu sonuçlar normal..atv kolaj yerine dostoğru eski bölüm tekrarı yayınlasa yine düşük alırdı bu dizi...
destek verdi geziye yine karavana atış )) hatta geziye destek verdi diye kapanmadan kazanın sunculugundan kovuldu diye haberler çıktı )))Oktay kaynarca Geziye destek vermediği için iyi gider iki AKP dizisi çekişmesi olacak Bakalım ne olacak Haftaya birtanesinin adı KVP birtanesinin adı inadına Yaşamak
Firuze showda tutmasi en garanti dizi bence. Tam turk dizisi tutmayacagini sanmiyorumFiruze'nin tutacağını zaten düşünmüyordum. İnadına Yaşamak'ın tutmasıyla pek şansı kalmadı gibi maalesef. Ama belli olmaz tabii yine de.
ama emanet oyu bunlar..haftaya da sanem çelik yardımcı olur polata ödeşirler..Vadi saolsun yayınlanmadı da destek oldu İnadına Yaşamak'a.
Tut - ma - ya - cak.Firuze showda tutmasi en garanti dizi bence. Tam turk dizisi tutmayacagini sanmiyorum
İnşallah tutar. Show'un iyi gitmesini ben de isterim.Firuze showda tutmasi en garanti dizi bence. Tam turk dizisi tutmayacagini sanmiyorum
Lise'ye Giriş Sınavları ( SBS. ) olduğu için yapımcı istemedi. Ahmet.bi şey sorucam KVP bu hafta neden yayımlanmadı
Bir de sana totalci derler. Doğru yolu bulmuşsun güzel. Kanal D dizilerinden gözünü almıyorsun valla.Firuze'den benim de umudum yok.
Bu arada İntikam'a bakıyorum şuan.
doğru karar vermişler o zamanLise'ye Giriş Sınavları ( SBS. ) olduğu için yapımcı istemedi. Ahmet.
çok garip bir neden olmuş 😕 ama İnadına yaşamak için iyi oldu ilk bölümünü izleyenler çok oldu ve tutma şansı arttı 😉Lise Giriş Sınavları ( SBS. ) olduğu için yapımcı istemedi. Ahmet.
hala totalin dibisinFiruze'den benim de umudum yok.
Bu arada İntikam'a bakıyorum şuan.
Oktay Kaynarca geziye destek verdi pompy. Hatta bu yüzden Kapanmadan Kazan yarışmasını o sunacakken yerine Murat Şerezli sundu..Oktay kaynarca Geziye destek vermediği için iyi gider iki AKP dizisi çekişmesi olacak Bakalım ne olacak Haftaya birtanesinin adı KVP birtanesinin adı inadına Yaşamak