28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Intikam dizisi heyecanli gidiyor anliklara girebilir bence diğer anliklarda
Şuan intikam nefes jenerik i caliyor
Iyi jenerik

oktay kaynarcanın devri kapandı artık...murat ünalmış sürekli aynı rollerde oynayan itici bi adam..sanem çeliğinde ahı gitmiş vahı kalmış..sharen stone temel içgidü 3 ü çekcek nerdeyse..bu kadın bakımsız tarzana dönmüş..stara dayalı reyting devri bitti artık...senaryodur diziyi izlettiren..önceki yıl vadinin boşuğunda kayıp şehirde görüyodu 7 leri..sonrası hüsran...zaten bu dizide kayıp şehir havası var biraz..fragmanından bile belli oluyo bu...şimdiden kutlamaya başlayanların halini 3-4 hafta sonra görcem ben..siz yatın kalkın atv ye dua edin....:T::T:

demedi demeyin...hem kanal d dizisi...hemde showun dizisi tutmayacak..daha doğrusu istenilen anlıklara ulaşamıyacaklar...atv nin dangalaklığı bu hafta böyle bi sonuç çıkardı...kanal dnin anlıklarının bi kısmı showa ,yüzde 70 ide atv ye kaycak haftaya..bizede böyle gülmek düşcek sondaki gibi...:F:F:F:F:F:F:F:F
Pesin hukumlu olmamani tavsiye ederim

oktay kaynarcanın devri kapandı artık...murat ünalmış sürekli aynı rollerde oynayan itici bi adam..sanem çeliğinde ahı gitmiş vahı kalmış..sharen stone temel içgidü 3 ü çekcek nerdeyse..bu kadın bakımsız tarzana dönmüş..stara dayalı reyting devri bitti artık...senaryodur diziyi izlettiren..önceki yıl vadinin boşuğunda kayıp şehirde görüyodu 7 leri..sonrası hüsran...zaten bu dizide kayıp şehir havası var biraz..fragmanından bile belli oluyo bu...şimdiden kutlamaya başlayanların halini 3-4 hafta sonra görcem ben..siz yatın kalkın atv ye dua edin....:T::T:
Bu kadar önyargılı olma yahu. Bu ne nefret böyle. :)

sanem çelik i beğenmiyon gören de sevgilin almeda,burcu esmersoy falan sanır :T: