Yok yahu İnadına Yaşamak'ı netten izliyordum o bitince o başladı bakmıyorum sadece seslere göre açıp bakıyorumBir de sana totalci derler. Doğru yolu bulmuşsun güzel. Kanal D dizilerinden gözünü almıyorsun valla.
1 saat reklamsiz gitmişAramızda Kalsın reklam. 22.20
Hiç beğenmiyorum yahu bu diziyi çok soğuk kapatıp Aramızda Kalsın'ı açayım bari.hala totalin dibisin
İntikam anlıklarda çok başarılı.
Hep de TRT dizilerinin?Diziler TNS'de düşük, SBT'de yüksek çıkıyor diyenler, denekler aynı değil, farklı çıkması çok normal.
Pesin hukumlu olmamani tavsiye ederimdemedi demeyin...hem kanal d dizisi...hemde showun dizisi tutmayacak..daha doğrusu istenilen anlıklara ulaşamıyacaklar...atv nin dangalaklığı bu hafta böyle bi sonuç çıkardı...kanal dnin anlıklarının bi kısmı showa ,yüzde 70 ide atv ye kaycak haftaya..bizede böyle gülmek düşcek sondaki gibi...
Bu kadar önyargılı olma yahu. Bu ne nefret böyle.oktay kaynarcanın devri kapandı artık...murat ünalmış sürekli aynı rollerde oynayan itici bi adam..sanem çeliğinde ahı gitmiş vahı kalmış..sharen stone temel içgidü 3 ü çekcek nerdeyse..bu kadın bakımsız tarzana dönmüş..stara dayalı reyting devri bitti artık...senaryodur diziyi izlettiren..önceki yıl vadinin boşuğunda kayıp şehirde görüyodu 7 leri..sonrası hüsran...zaten bu dizide kayıp şehir havası var biraz..fragmanından bile belli oluyo bu...şimdiden kutlamaya başlayanların halini 3-4 hafta sonra görcem ben..siz yatın kalkın atv ye dua edin....
Hiç beğenmiyorum yahu bu diziyi çok soğuk kapatıp Aramızda Kalsın'ı açayım bari.
altindagli ve sevdaluk tutsunda digerlii beni pek irgalamiyoTut - ma - ya - cak.
Konuya her girdiğimde şok oluyorum şok....
sanem çelik i beğenmiyon gören de sevgilin almeda,burcu esmersoy falan sanıroktay kaynarcanın devri kapandı artık...murat ünalmış sürekli aynı rollerde oynayan itici bi adam..sanem çeliğinde ahı gitmiş vahı kalmış..sharen stone temel içgidü 3 ü çekcek nerdeyse..bu kadın bakımsız tarzana dönmüş..stara dayalı reyting devri bitti artık...senaryodur diziyi izlettiren..önceki yıl vadinin boşuğunda kayıp şehirde görüyodu 7 leri..sonrası hüsran...zaten bu dizide kayıp şehir havası var biraz..fragmanından bile belli oluyo bu...şimdiden kutlamaya başlayanların halini 3-4 hafta sonra görcem ben..siz yatın kalkın atv ye dua edin....
Katiliyorum sana anlıklar beni cok şasirttiInadina Yasamak'in izleyicisi direk kapatmis sanirim TV'yi
Ya tabi reyting almaz bu Allah aşkına başlayalı 15 dakika oldu sanırım sıkıldım hemen. Senaryo ne anlatıyor onu bile anlamıyorum.
15 dk izlersen anlamaman normalYa tabi reyting almaz bu Allah aşkına başlayalı 15 dakika oldu sanırım sıkıldım hemen. Senaryo ne anlatıyor onu bile anlamıyorum.