adamlar para basıyor reklam vermesi normal. Birde verdikleri reklamın kalitesi önemli tabii
vadinin günü olunca zaman su gibi akıyor...ibretlik hatao kadar saat sonra 09.04 olacak
vadinin günü olunca zaman su gibi akıyor...
seller basacak kaç bence[/QUhürremmessi kurtarır artık....reklamdan o kadar para kırıyor...nereye gidiyor bunlar...mihrimesta nın çeyizine mi....
- - - Ekleme - - -
atv hala tayyip amcanın kanalımıydı sattımıydı ne oldu papnpa....Ak çarşamba iyi iş yapıyo zaten atv çarşamba çok kötü çarşamba için iyi bir dizi
seller basacak kaç bence[/QUhürremmessi kurtarır artık....reklamdan o kadar para kırıyor...nereye gidiyor bunlar...mihrimesta nın çeyizine mi....
- - - Ekleme - - -
atv hala tayyip amcanın kanalımıydı sattımıydı ne oldu papnpa....
koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez
- - - Ekleme - - -
bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sankioyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için
koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmezben öyle küçük işlere bakmam ebussuudilla yı görevlendirdim o işler için...şaka maka osmanlının haremi fıstık fıstık.....ab deki 14 reytingden en az 10 u hürremle hareme gidiyordur..
- - - Ekleme - - -
bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sankioyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için
- - - Ekleme - - -
koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez
- - - Ekleme - - -
bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sankioyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için öyle küçük işlerle ilgilenmem ben...ebu suudillayı görevlendirdim...şaka maka osmanlının haremi fıstık fıstık....zaten abdelki 14 reytingden en az 10 u hürremle hareme gidiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?