agb de alamıyordi ki. atv boşuna mı kapıya koydu. star böyle toplarsa kapıya konan işleri sonuç normal)))))))))))
atvyi satmasınlar seneye toplar
agb de alamıyordi ki. atv boşuna mı kapıya koydu. star böyle toplarsa kapıya konan işleri sonuç normal)))))))))))
bu tür yorumlar yapıyosun ya starın dizilerinden soğuyorum gercektenfoxu satin alis star rahat ol
FOX, Star'a yine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fark attı. İşte FOX farkı bu
bu tür yorumlar yapıyosun ya starın dizilerinden soğuyorum gercekten
İşler Güçler süper gidiyor twitter ne alemde ilk 10 girebildi mi tt oldu mu yani?
foxu seviyorum favori kanalım ama starda baya bi gelisme var bu yaz çok ii dizileri var isler güçleri izliyorum belki hayatımın rolünüde izlerim
Zaten Star'ın tüm dizileri soğunacak bir şekilde berbat gidiyorStar'a bu yaz da acıyorum. Bir de işin komik yani bu; Star bu yaz en iddialı kanal olacaktı birde. oldu ama sondan hihi
Ama FOX öyle mi? FOX bu yaz yine çok güzel gidiyor. FOX dizileriyle ve filmleriyle 1.kanal. tüm kanallara bu yönüyle zaten fark attı. ama aranızda halen daha anlamayanlar var
Zaten Star'ın tüm dizileri soğunacak bir şekilde berbat gidiyorStar'a bu yaz da acıyorum. Bir de işin komik yani bu; Star bu yaz en iddialı kanal olacaktı birde. oldu ama sondan hihi
Ama FOX öyle mi? FOX bu yaz yine çok güzel gidiyor. FOX dizileriyle ve filmleriyle 1.kanal. tüm kanallara bu yönüyle zaten fark attı. ama aranızda halen daha anlamayanlar var
İnsanlar Alemi, 5'er 5'erden çok çok iyi. En önemli fark da "Aylin Kontante". Gerçekten çok komik oynuyor Aylin. Sadece onun için izliyorum desem yeridir.
İnsanlar Alemi, 5'er 5'erden çok çok iyi. En önemli fark da "Aylin Kontante". Gerçekten çok komik oynuyor Aylin. Sadece onun için izliyorum desem yeridir.
Turnuvanın açık ara en güzel maçı şu ana kadar
- - - Ekleme - - -
22 23 te trt 9u bulursa kimse şaşmasın
Ne insanlar alemi ne işler güçler ya maç var maç acayip
- - - Ekleme - - -
Ne insanlar alemi ne işler güçler ya maç var maç acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?