Star'ın başına güneş geçti.![]()
saçma sapan msjlar yazip post kasma
böle mesajlar yüzünden hosting sorunlar yasiyor mesaj yazamiyoz foruma
Star'ın başına güneş geçti.![]()
Post kassam her konuyu doldururum. Bir konuya 3-5 mesaj yazmayla post kasılmaz.Ayrıca post kassam her hafta en çok mesaj yazanlar listesine girerim. Ama hiç giremedim.
![]()
senin basina günes geçmesin ankara sıcaktir birazdan ankaranin dizisi beni affet baslicak![]()
Siz rahat koltuklarınızda oturur.. yataklarınızda deliksiz uykular uyurken, burnunuzun dibinde cok kötü şeyler oluyor.
Gencecik bir kızın hayatı çalınıyor. </SPAN></SPAN>
Karşılaşabileceğiniz bütün kötülükleri hayal edin..</SPAN></SPAN>
Aklınıza gelebilcek en kötü hayatı hayal edin hemde dünyanın öbür ucunda değil. Burda, Istanbulda, Ankara Mamak'ta, Sakarya'da burnunuzun dibinde. </SPAN></SPAN>
Biliyorum; biri bu kızın ve ailesinin sesini duyacak, biri bu hikayeyi dinlemek, anlatmak isticek. </SPAN></SPAN>
Gözünü vicdanını aç. Adaletsizliği engelliyecek gücün olmayabilir, ama itiraz edicek gücün var. Sizden tek bir şey istiyoruz; Asl</SPAN>ı'yı bulmaya yardım edin!</SPAN></SPAN></SPAN>
17:00 - 18:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 3.17 , 2) KANALD: 2.49 , 3) ATV: 2.05
muge katilmi yakaladi
Hayir "Yeniden Baslayalim" Serap Paköz.
19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri;
1) KANALD: 2.83
2) FOX: 2.75
3) SHOW: 1.89
4) ATV: 1.62
5) TRTCCK: 1.39