28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Post kassam her konuyu doldururum. Bir konuya 3-5 mesaj yazmayla post kasılmaz. :d Ayrıca post kassam her hafta en çok mesaj yazanlar listesine girerim. Ama hiç giremedim. :d

Siz rahat koltuklarınızda oturur.. yataklarınızda deliksiz uykular uyurken, burnunuzun dibinde cok kötü şeyler oluyor.

Gencecik bir kızın hayatı çalınıyor. </SPAN></SPAN>

Karşılaşabileceğiniz bütün kötülükleri hayal edin..</SPAN></SPAN>

Aklınıza gelebilcek en kötü hayatı hayal edin hemde dünyanın öbür ucunda değil. Burda, Istanbulda, Ankara Mamak'ta, Sakarya'da burnunuzun dibinde. </SPAN></SPAN>

Biliyorum; biri bu kızın ve ailesinin sesini duyacak, biri bu hikayeyi dinlemek, anlatmak isticek. </SPAN></SPAN>

Gözünü vicdanını aç. Adaletsizliği engelliyecek gücün olmayabilir, ama itiraz edicek gücün var. Sizden tek bir şey istiyoruz; Asl</SPAN>ı'yı bulmaya yardım edin!</SPAN></SPAN></SPAN>

Siz rahat koltuklarınızda oturur.. yataklarınızda deliksiz uykular uyurken, burnunuzun dibinde cok kötü şeyler oluyor.

Gencecik bir kızın hayatı çalınıyor. </SPAN></SPAN>

Karşılaşabileceğiniz bütün kötülükleri hayal edin..</SPAN></SPAN>

Aklınıza gelebilcek en kötü hayatı hayal edin hemde dünyanın öbür ucunda değil. Burda, Istanbulda, Ankara Mamak'ta, Sakarya'da burnunuzun dibinde. </SPAN></SPAN>

Biliyorum; biri bu kızın ve ailesinin sesini duyacak, biri bu hikayeyi dinlemek, anlatmak isticek. </SPAN></SPAN>

Gözünü vicdanını aç. Adaletsizliği engelliyecek gücün olmayabilir, ama itiraz edicek gücün var. Sizden tek bir şey istiyoruz; Asl</SPAN>ı'yı bulmaya yardım edin!</SPAN></SPAN></SPAN>

muge katilmi yakaladi

Hayir "Yeniden Baslayalim" Serap Paköz.

oda mı katil yakalamaya basladi atv reyting hırsı bu

:)))))))))

beni affet döktürdü resmen suanda 07 18 arasi unutma beni ve beni affet iktidarda beni affet ab yükselise geçicektir bu bölümle oktay kaçirdi cüneyti durum fena eylül nallari dikti

Kanal d annem uyurken tekrar veriyo

- - - Ekleme - - -

Bide tnt kvp ve hayatın şifreleri haricinde ilk yüze neredeyse giremezken şimdi çizgi filmlerle her gün en az 3 4 sıra kapıyo

Yeniden Baslayalim baslarda cok kotu gidiyodu ama simdi , kendi saatinin birincisi bende izliyorum , bugun 72.gun oldu hala Asli bulunamadi , ama Basbakan'da bulmalarina yardim ediyo , insallah bulunur.

19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri;

1) KANALD: 2.83
2) FOX: 2.75
3) SHOW: 1.89
4) ATV: 1.62
5) TRTCCK: 1.39

canımın içi ile star listede yok

- - - Ekleme - - -

Alemin kıralında özet var perşembe belkide ilk kez yapıyo atv yarın totalde 4 kesin geçer

- - - Ekleme - - -

Alemin kıralında özet var perşembe belkide ilk kez yapıyo atv yarın totalde 4 kesin geçer