28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20:00 - 21:00 ortalama ‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt‬‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting‬ 'leri; 1) FOX: 3.42 , 2) SHOW: 2.84 , 3) KANALD: 2.4 , 4) ATV: 1.94 , 5) STV: 1.25
FOX çok iyi gitmiş Deniz YIldızı ile. Zaten bu dizi yarın sezon finaliyle müthiş gidecektir. Ayrıca bu arada FOX'un bu dizisi yarın biraz uzun sürecek :D
Kanal D ve Atv'de iyi gidiyor.
''İnsanlar Alemi''nin bu kadar kötü gitmesine çok üzülüyorum. Artık yakında biter zaten :D

- - - Ekleme - - -

Şimdi İnsanlar Alemi'nde ''Mustafa Sandal Var'' bakalım bu reytinglere katkı sağlayabilecek mi?

Son düzenleme:
Maç başladı

- - - Ekleme - - -

Bakalım bugünkü maç dünü geçebilecek mi ?

- - - Ekleme - - -

Almanya etkili başladı

İşler Güçler iyi başladı bence. :) Ama böyle diziler pek tutmuyor ülkemizde. A/b'de yüksek alabilir. Total'de umutlu değilim.

işler güçler başladı ama total grubu bu yeni diziye bakmaz. bakalım ab grubu ne yapacak :D

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.42 , 2) ATV: 3.18 , 3) TRT1: 2.88 , 4) KANALD: 2.58 , 5) FOX: 2.16

Alemin kıralı geçen haftaya göre 0.34 düşüş var maç düne göre 0.12 artmış titanik süper gidiyo

- - - Ekleme - - -

Dinle sevgili yükselmiş

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.42 , 2) ATV: 3.18 , 3) TRT1: 2.88 , 4) KANALD: 2.58 , 5) FOX: 2.16

İnanmıyorum! İnsanlar Alemi 2 reyting bile alamamış. Reyting cihazı olan bütün insanları kınıyorum. Yine çok komikti ama reyting yok. Sbt'ye HAYIR! :D

Star yine batık. :d İnsanlar Alemi benim için Star'da yayınlanmıyor. :d

işler güçler kendi söktördekilerin anlayacagı yani dar bir çevrenin espirileri var. tutma şansı çok az. yine sözlükçülerin kralı olacak bir dizi daha :)))))))))))

ısler gucler guzel olmus haftaya saatını degıstırmezler umarım

- - - Ekleme - - -

İnanmıyorum! İnsanlar Alemi 2 reyting bile alamamış. Reyting cihazı olan bütün insanları kınıyorum. Yine çok komikti ama reyting yok. Sbt'ye HAYIR! :D

Star yine batık. :d İnsanlar Alemi benim için Star'da yayınlanmıyor. :d

agb de alamıyordi ki. atv boşuna mı kapıya koydu. star böyle toplarsa kapıya konan işleri sonuç normal :))))))))))))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ne güzeli ya yien sözlükçülere dizi yapmıi işte insalar alemi neyse iişler güçlerde okadar işte