28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

bu tür yorumlar yapıyosun ya starın dizilerinden soğuyorum gercekten

Zaten Star'ın tüm dizileri soğunacak bir şekilde berbat gidiyor :D Star'a bu yaz da acıyorum. Bir de işin komik yani bu; Star bu yaz en iddialı kanal olacaktı birde. oldu ama sondan hihi :D

Ama FOX öyle mi? FOX bu yaz yine çok güzel gidiyor. FOX dizileriyle ve filmleriyle 1.kanal. tüm kanallara bu yönüyle zaten fark attı. ama aranızda halen daha anlamayanlar var :D

Son düzenleme:

Zaten Star'ın tüm dizileri soğunacak bir şekilde berbat gidiyor :D Star'a bu yaz da acıyorum. Bir de işin komik yani bu; Star bu yaz en iddialı kanal olacaktı birde. oldu ama sondan hihi :D

Ama FOX öyle mi? FOX bu yaz yine çok güzel gidiyor. FOX dizileriyle ve filmleriyle 1.kanal. tüm kanallara bu yönüyle zaten fark attı. ama aranızda halen daha anlamayanlar var :D
foxu seviyorum favori kanalım ama starda baya bi gelisme var bu yaz çok ii dizileri var isler güçleri izliyorum belki hayatımın rolünüde izlerim

haha salla burasi bagdat 1.kanalmis ab de trt gerisinde okadar kotu fox

Eyvah Eyvah Eyvah Ortalık Savaş Alanı Ballotelli 2-0 öne geçti ALMANYA yIKILIYO OFFF BU MAÇ ACAYİP REYTİNG ALIR SÖYLİYİM MAÇA BAK LAN OFF FENA OFFFF

İnsanlar Alemi, 5'er 5'erden çok çok iyi. En önemli fark da "Aylin Kontante". Gerçekten çok komik oynuyor Aylin. Sadece onun için izliyorum desem yeridir. :)

Turnuvanın açık ara en güzel maçı şu ana kadar

- - - Ekleme - - -

22 23 te trt 9u bulursa kimse şaşmasın

İnsanlar Alemi, 5'er 5'erden çok çok iyi. En önemli fark da "Aylin Kontante". Gerçekten çok komik oynuyor Aylin. Sadece onun için izliyorum desem yeridir. :)

Ne insanlar alemi ne işler güçler ya maç var maç acayip

- - - Ekleme - - -

Ne insanlar alemi ne işler güçler ya maç var maç acayip

- - - Ekleme - - -

Turnuvanın açık ara en güzel maçı şu ana kadar

- - - Ekleme - - -

22 23 te trt 9u bulursa kimse şaşmasın

Bu maç süper ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

starın dizi tutturması zor anca kenan imirzalıoğlu-nurgül yeşilçay falan olsa 7-8reyting alır ama özgü namalın dizisi tutmadı onalınki de tutmaz starda belki