28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

son dakika: unutma beni dizisinden 5 oyuncunun ikizleri canlandırıyormuş 5 kişi dizinin 2 sezonunda vefat etmişler :d :d :d

Almanya-Italya maci cok iyi giderek iki grubtada ilk ikiyi kapatmis. Eger Italya ilk yariyi iki farkli önde kapatmasaydi 2. Yari daha Yüksek oranlar alabilirdi.

Isler Gücler AB de Star tv ye göre iyi Total de ise vasat baslamis. Dün 5 dakika izleme firsatim oldu ve bence bu Dizi fazla yayinda kalmaz.

Titanik daha önce defalarca yayinlanmasina ragmen yine gayet iyi oranlar alarak Show tv yi sevindirmis.

Kim milyoner olmak ister sezon finali ile gayet güzel gitmis bakalim önümüzdeki sezon da atv de kalacakmi?

Annem Uyurken in tekrarida umut vaad etmis bakalim 2. Bölümü ile ne yapacak?

Insanlar Alemi yeni gününde ve Mustafa sandal ile iyi gitmis ama bence bu oranlari tutmasi zor

Almanya-Italya maci cok iyi giderek iki grubtada ilk ikiyi kapatmis. Eger Italya ilk yariyi iki farkli önde kapatmasaydi 2. Yari daha Yüksek oranlar alabilirdi.

Isler Gücler AB de Star tv ye göre iyi Total de ise vasat baslamis. Dün 5 dakika izleme firsatim oldu ve bence bu Dizi fazla yayinda kalmaz.

Titanik daha önce defalarca yayinlanmasina ragmen yine gayet iyi oranlar alarak Show tv yi sevindirmis.

Kim milyoner olmak ister sezon finali ile gayet güzel gitmis bakalim önümüzdeki sezon da atv de kalacakmi?

Annem Uyurken in tekrarida umut vaad etmis bakalim 2. Bölümü ile ne yapacak?

Insanlar Alemi yeni gününde ve Mustafa sandal ile iyi gitmis ama bence bu oranlari tutmasi zor

milyonerin sezon finalimiydi dün

yav izlemiyonuz bari susun aga ya devam eder etmez yani sizi ilgilendirmez ki ? izlemiyosunuz ztnnn.

Lordly sana demistin , Star'in dizileri tutar diye , ama sen sadece Hayatimin Rolu demistin , gordugun gibi Isler Gucler'de tutmus ben'de total'e bakiyorum , yaz ayinda maclar bittikten sonra 5 reyting zar zor goruluyo 1 hafta'da , Isler Gucler maca ragmen 2.3 reyting almis ve ilk 20'de , asil gelecek hafta mac yokken yukselecektir , bunu sen kabul et Isler Gucler tuttu.

rtük günlük dizilerin hepsini kaldırmalı hatta yayınlayan kanalları türksattan atmalı en başta foxu

İşler Güçler seyrettim biraz beğendim titanik ilk 10'a giremez diye düşündüm ama girdi İşler Güçler haftaya düzelir inşallah

Milyoner sezon finaliymis , haftaya bence Isler Gucler ab'de 1.olur.

- - - Ekleme - - -

Yeniden Baslayalim'i izledim keske bu bolumde Asli bulunsaydi , okadar cok uzuldum ki , annesi,babasi hep agliyolar insallah en yakin zamanda bulunur.