28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

kıcık aldım foxtan deniz yıldızı başladığından beri sevmiyorum deniz yıldızınıda uzattılar artık

aga cidden fox kadar boş bi kanal görmedim ful uzatıyolar dizileride bişey olsa o ona bakıyor şu buna bakıyor geçiyor

aga cidden fox kadar boş bi kanal görmedim ful uzatıyolar dizileride bişey olsa o ona bakıyor şu buna bakıyor geçiyor
kanal ne alaka dizilerin yapımcıları uzatıyo mesel dnz yıldızı ztn 5 sezonluk bi dizi bastan beri biliyoduk aynı sekil unutma benide öle...

- - - Ekleme - - -

deniz yıldızından ne anlıyosun bide çok la falan diyosun farkındamısın dostum
beğeniyorum dizi en sevdiğim gençlik dizisi sana sormucam heralde ne izliyeceğimi.

- - - Ekleme - - -

sen işini bilirsin bence deniz yıldızında asistansın sigorta falan var mı
he var var

sevmiyorum foxu :(

- - - Ekleme - - -

kanal ne alaka dizilerin yapımcıları uzatıyo mesel dnz yıldızı ztn 5 sezonluk bi dizi bastan beri biliyoduk aynı sekil unutma benide öle...

- - - Ekleme - - -

beğeniyorum dizi en sevdiğim gençlik dizisi sana sormucam heralde ne izliyeceğimi.

- - - Ekleme - - -

he var var

düzgün konuşsak

- - - Ekleme - - -

oyuncuların harbi cenazesinide dizide kaldırırlar

5 sezon ne yahu 1000 bölüm artık oyuncuların cenazesi kaldırılır bide işiniz yok onu izliyosunuz her gün