aynen ya fox dediğin nedir umarım yayından kaldırılır
emre yardım eder
emreyle haluk foxta çalışıyor zaten
haluk'u bilmemde ben çalısmıyorum sadece sevdiğim bi kanal ))emreyle haluk foxta çalışıyor zaten
haluk'u bilmemde ben çalısmıyorum sadece sevdiğim bi kanal ))
haluk'u bilmemde ben çalısmıyorum sadece sevdiğim bi kanal ))
kanal ne alaka dizilerin yapımcıları uzatıyo mesel dnz yıldızı ztn 5 sezonluk bi dizi bastan beri biliyoduk aynı sekil unutma benide öle...aga cidden fox kadar boş bi kanal görmedim ful uzatıyolar dizileride bişey olsa o ona bakıyor şu buna bakıyor geçiyor
beğeniyorum dizi en sevdiğim gençlik dizisi sana sormucam heralde ne izliyeceğimi.deniz yıldızından ne anlıyosun bide çok la falan diyosun farkındamısın dostum
he var varsen işini bilirsin bence deniz yıldızında asistansın sigorta falan var mı
kanal ne alaka dizilerin yapımcıları uzatıyo mesel dnz yıldızı ztn 5 sezonluk bi dizi bastan beri biliyoduk aynı sekil unutma benide öle...
- - - Ekleme - - -
beğeniyorum dizi en sevdiğim gençlik dizisi sana sormucam heralde ne izliyeceğimi.
- - - Ekleme - - -
he var var
kanal ne alaka dizilerin yapımcıları uzatıyo mesel dnz yıldızı ztn 5 sezonluk bi dizi bastan beri biliyoduk aynı sekil unutma benide öle...
- - - Ekleme - - -
beğeniyorum dizi en sevdiğim gençlik dizisi sana sormucam heralde ne izliyeceğimi.
sev diyen yok
5 sezon ne yahu 1000 bölüm artık oyuncuların cenazesi kaldırılır bide işiniz yok onu izliyosunuz her gün