he tamam ab en en çok izlenilen yapim 30 dakka reklam verdi hepside hali reklami banka reklami rahat ol aklının alamayacagi reklamlar aliyorlar
Ben rahatım zaten.
he tamam ab en en çok izlenilen yapim 30 dakka reklam verdi hepside hali reklami banka reklami rahat ol aklının alamayacagi reklamlar aliyorlar
Total her kesten oluşan bir kesim. Çoluk çocuk da var. AB aklı başında insanlar var. Neyse her kesin kendi fikri var. Ben böyle düşünüyorum. AB grupu yüksek olan dizi kalitelidir. Bu kadar basit
Ben rahatım zaten.İşler Güçler'e yorum yaptığımda rahatsız olan sensin. Rahatsan cevap yazma yorumlarıma.
![]()
totaldekilere geri zekalı mı diyorsun
ya maç varken işler güçlere kim reklam verir![]()
![]()
ya maç varken işler güçlere kim reklam verir![]()
![]()
böle saçma bir yorum ancak senden çıkar flash tv tut göl tv ye kadar herkez reklam
alir 100/5.ci olan dizi reklamın kralını alir götürür
he götürür yahu verilmez maç 5e katlamış verilen reklamın snsi 1 lira falandır maçın 50-100 lira. tüm kanallarda aynı reklamlar dönüyor banka reklamı flash tvdede var
he götürür yahu verilmez maç 5e katlamış verilen reklamın snsi 1 lira falandır maçın 50-100 lira. tüm kanallarda aynı reklamlar dönüyor banka reklamı flash tvdede var
- - - Ekleme - - -
eskiden 1.lik tartışılırdı star ve kreys sayesinde sonunculuğu tartışıyoruz kalite çok düştü forumda
bu yorumu yazarken düsündünmü snsi 1 lirami![]()
her kanal reklam stratejisi ayri herkanal reklam alir işler güçler titanic ve maç en çok kazananlar
- - - Ekleme - - -
rahat ol ibrincilik tartisioz haftaya ab birinci işler güçler)))
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]17[/TD]
[TD] DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD] 20:50:09[/TD]
[TD] 21:50:57[/TD]
[TD] 00:47:21[/TD]
[TD] 2,40[/TD]
[TD] 8,61 iste budur ya isler gücleri gecmis totalde harikasın begelecek hafta 19.15 de ilk 5 kesinlesti
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- - - Ekleme - - -
eskiden 1.lik tartışılırdı star ve kreys sayesinde sonunculuğu tartışıyoruz kalite çok düştü forumda
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]17[/TD]
[TD] DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD] 20:50:09[/TD]
[TD] 21:50:57[/TD]
[TD] 00:47:21[/TD]
[TD] 2,40[/TD]
[TD] 8,61 iste budur ya isler gücleri gecmis totalde harikasın begelecek hafta 19.15 de ilk 5 kesinlesti
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
işler güçlerin aldığı reklamdan nolur o 3 reytingle götürüyorsa öbgzknin piyasayı satın alması lazım
- - - Ekleme - - -
şimdi kreys gelip absine bak der![]()
Zaten yazda reyting pastası küçülür, gelirler azalır. 2-3 reyting alan bir dizi reklamdan ne kazanabilir ki.![]()
işler güçlerin aldığı reklamdan nolur o 3 reytingle götürüyorsa öbgzknin piyasayı satın alması lazım
- - - Ekleme - - -
şimdi kreys gelip absine bak der![]()