ab reytingi izlenilmeyi gostermez bizi de ilgilendirmez bu reytig reklacilar icin yapilir. ab reytingi 6 nin uzerinde degilse dizinin devami icinde cok anlam tasimaz
puhaha ab en çok izlenilen dizi yayindan kaldırılcak he maç oldugu halde puhaha
ab reytingi izlenilmeyi gostermez bizi de ilgilendirmez bu reytig reklacilar icin yapilir. ab reytingi 6 nin uzerinde degilse dizinin devami icinde cok anlam tasimaz
Ben Star Haber'in reytinglerini ne zaman koydum da yükselince koyayım. Haber bültenlerinin en gerisinde bunu kabul et, kimse Star'ı takmıyor acıncak durumda.
Ben işime gelince a/b'ye işime gelince total'e bakmam sen gibi kimi yiyorsun ya herkes görüyor zaten. Beni Affet 4 reyting almış diye her yer yazıyorsun, Sihirli Annem totalde ilk 40'ta diyip duruyorsun. Ama konu İşler Güçler'e Behzat Ç'ye Benzemez Kimse Sana'ya gelince total birden yok okuyor. Hemen a/b'ye geçiyorsun. 😀d
Ben total'e bakıyorum. Bunu da hep söylüyorum.
puhaha ab en çok izlenilen dizi yayindan kaldırılcak he maç oldugu halde puhaha
takas iki gundur sallama deyip pu haha yapiyon ))) ama sabah suspus oluyon )))) bir kac hafta bekle istersen
haha bugün atv haberi geçmis ab fox haberi puhaha
bak duruma göre yorum yapiyorsun ab grubunda yine sonuncu deil sallamasyon ab grubu önemlidir ve ab grubunda son 50 güne bak konus rahat ol en çok izlenilen ab dizisi insanlar alemi ilk 10da süper
Evet hangisi yüksekse o taktir edilmeli. Totalde 2, AB`de 8 reyting aalan yapımı yerden yere mi vurmak lazım misal? 8 reytingini taktir edeceğim tabii. 2 reytinge bakıp ne berbat bir yapım mı diyeyim. Hangisi iyiyse onu taktir etmek lazım
Atv haber aslanlar gibi 19-20 arasi yayin yapiyor.
Ama Star Haber korkudan kuyrugunu kıstırıp 18.30-19.00 arasi kisimla 19.00-19.20 arasi Günün Olayı kismini ayiriyor. Madem objektifim diyorsun bir zahmet Günün Olayı kısmını da işin içine koy da Star haber'in reytingini görelim.
takas iki gundur sallama deyip pu haha yapiyon ))) ama sabah suspus oluyon )))) bir kac hafta bekle istersen
Ben misal dedim. Ama mesela STV dizileri tam aksi. O zaman Şevkat Tepe falan totalde 7 alıyor tebrik ediyorum, ABde 1 aldı diye yerden yere vurmak doğru olmazAtv haber aslanlar gibi 19-20 arasi yayin yapiyor.
Ama Star Haber korkudan kuyrugunu kıstırıp 18.30-19.00 arasi kisimla 19.00-19.20 arasi Günün Olayı kismini ayiriyor. Madem objektifim diyorsun bir zahmet Günün Olayı kısmını da işin içine koy da Star haber'in reytingini görelim.
- - - Ekleme - - -
Total'de 2 alıp A/b'de 8 alan program örneği ver de tebrik edeyim.
Ben misal dedim. Ama mesela STV dizileri tam aksi. O zaman Şevkat Tepe falan totalde 7 alıyor tebrik ediyorum, ABde 1 aldı diye yerden yere vurmak doğru olmaz
o bunu yapiyor o onu kesmis testere oynamıyoruz burda trt devre devre maçlari bölüo onlarda soru yok star bölünce aman aman reyting hileciler puhaha
Ben misal dedim. Ama mesela STV dizileri tam aksi. O zaman Şevkat Tepe falan totalde 7 alıyor tebrik ediyorum, ABde 1 aldı diye yerden yere vurmak doğru olmaz
Maçları değerlendirirken parçaları birleştirerek yorum yapıyoruz. Madem Star Haber bölüyor diğer kısmını da göz önüne koyman gerek. Yüksek kısımla yorum yapmakla objektiflik olmaz.
Total her kesten oluşan bir kesim. Çoluk çocuk da var. AB aklı başında insanlar var. Neyse her kesin kendi fikri var. Ben böyle düşünüyorum. AB grupu yüksek olan dizi kalitelidir. Bu kadar basitMaçları değerlendirirken parçaları birleştirerek yorum yapıyoruz. Madem Star Haber bölüyor diğer kısmını da göz önüne koyman gerek. Yüksek kısımla yorum yapmakla objektiflik olmaz.
- - - Ekleme - - -
A/b düşük aldı diye zaten yerden yere vuramazsın ki.
Total'de 7 reyting almış yani halkın çoğunluğu onu izlemiş. Halkın çoğunluğunun takdir edip izlediği bir diziyi a/b'si düşük diye olumsuz eleştiri yapamazsın zaten. Koskoca total'de 7 reyting almış sonuçta.
sen madem objektifsin ozaman ab grubunada bakıcaksin
ab grubunda en çok izlenilen dizi maç oldugu halde
i
izleyicilerin zengin kısmını etkilemeyi basarmis )))))
isine gelince ab totali gösteren sensin
Total her kesten oluşan bir kesim. Çoluk çocuk da var. AB aklı başında insanlar var. Neyse her kesin kendi fikri var. Ben böyle düşünüyorum. AB grupu yüksek olan dizi kalitelidir. Bu kadar basit
A/b'ye neden bakayım ben yahu reklam verecek değilim kanala. Ki zaten total'de 2, a/b'de 3,7 reyting alan bir diziye de reklam verilmez ki.
- - - Ekleme - - -
Saçmaladın. Sanki çoluk çocuğun özel televizyonuna cihaz takıyorlar. Cihazı insanlara değil Tvlere takıyorlar.
A/b grubundakilerin çocukları yok mu.