28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

nedense bos bos konusmaktan baska birsey yapmıyorsun. adamlar iyi reyting almıs ama hala bos bos konusuyorsun. turkiyede ki tum diziler zaten birbirlerine benziyorlar. ve leyla ile mecnun ile isler guclerin komedi tarzı birbirleriyle tam anlamda uyusmuyor

sabah aynaya bakmayi uzattin mi ne :))))))) 2 reytingin neresi iyi yahuu

starin iki dizisi iyi reyting alacak hsyatimin rolu ve sunadan bikan cocuklar :))) digerlerinden sadece isler gucler saat 23 den sonra starda yoluna devam eder

ne o absi 10 reytingmi aldi :))) 3 reytinge reklam ne.kadar gelir mi ya total reytingi bukadar dusukse reklam verirler mi..

ne salliyon sen maç oldugu halde ab grubunda en çok izlenilen dizi olmus birçok dezavantaj baslamisana ragmen 3.74 reytingle en çok izlenilen dizi ab de

:))))))) 2 geçemez diyodun iki gruptada tkr bile 2 yi geçmis :))))))))))))

Star Yeni Behzatlar Türetiyor :)))))

takas affet beni yeni dizimi yahuu :)))) sabahtan beri starin yeni dizilerini konusuyoruz. hem affet beni de transfer starin ovunecek biseyi yok

ab grubunda maç oldugu halde en çok izlenilen dizi olmus taktir edilcek basari son 30d akika full reklam basildigi halde :))))))

tkr bile 11.ci maç yok iki sira çık 5-3.cülüge yükseldi hafta maç olmadigindan dahada yükselecegi için

5 reytingi geçer

ab grubunda maç oldugu halde en çok izlenilen dizi olmus taktir edilcek basari son 30d akika full reklam basildigi halde :))))))

tkr bile 11.ci maç yok iki sira çık 5-3.cülüge yükseldi hafta maç olmadigindan dahada yükselecegi için

5 reytingi geçer

takas tamam şimdi kalveyeyi bırak ölü taklidi yap :))))) takas uyan sabah oldu.. hayaller sadece rüyada görülür :)))))))))))

İşler Güçler dizisini bravo. Maçla çakıştı ama çok iyi başladı. AB'si mükemmel, total'i normal başlamış. Kim ne derse desin benim için önemli olan AB. O da izlemenmeyi gösterir. Sadece LCD ekranda izlenmeyi. Malum AB halkı da kaliteyi seviyor. Bütün kaliteli dizilerin AB'si totalden yüksek oluyor. Bu diziler gelecek hafta daha da yükselir

İşler Güçler dizisini bravo. Maçla çakıştı ama çok iyi başladı. AB'si mükemmel, total'i normal başlamış. Kim ne derse desin benim için önemli olan AB. O da izlemenmeyi gösterir. Sadece LCD ekranda izlenmeyi. Malum AB halkı da kaliteyi seviyor. Bütün kaliteli dizilerin AB'si totalden yüksek oluyor. Bu diziler gelecek hafta daha da yükselir

aynen maçla çakıstıgı halde ab belirli bir kesimi gözüne kestirmistir

totalde maç olmadigi zaman ilk 10 a girecegini düsünüyorum insallah dahada yükselir ab ilk 3 totalde ilk 10 olur

- - - Ekleme - - -

takas tamam şimdi kalveyeyi bırak ölü taklidi yap :))))) takas uyan sabah oldu.. hayaller sadece rüyada görülür :)))))))))))

takas deilim ben gaf yapma :)))))))))

aynen maçla çakıstıgı halde ab belirli bir kesimi gözüne kestirmistir

totalde maç olmadigi zaman ilk 10 a girecegini düsünüyorum insallah dahada yükselir ab ilk 3 totalde ilk 10 olur

Total ne ya? Karışık bölüm işte. Çoluk çocuk, büyük, kaliteli, kalitesiz her kesin izledigi var orda. Akasya bile orda 4-5 aliyor. Önemli olan AB'dir. Aklı başında insanların seyrettikleri kaliteli yapımlar AB'de var. Yanlış anlamayın Totalde de aklı başındalar çok çünki AB'de ona dahil.

Insanlar alemi abde 3 reytinge dayanmış 10 share geçmiş totalde 1.63 almış 6 share geçmiş kötü değil

isler gucler izledim.adamlar yapmislar abi))))
bu arada reytingler siralamada niye yok?

- - - Ekleme - - -

isler gucler izledim.adamlar yapmislar abi))))
bu arada reytingler siralamada niye yok?

Total ne ya? Karışık bölüm işte. Çoluk çocuk, büyük, kaliteli, kalitesiz her kesin izledigi var orda. Akasya bile orda 4-5 aliyor. Önemli olan AB'dir. Aklı başında insanların seyrettikleri kaliteli yapımlar AB'de var. Yanlış anlamayın Totalde de aklı başındalar çok çünki AB'de ona dahil.

total tüm ülkenin toplamı saçmalamayın :D

Beni Affet ve Sihirli Annem'e gelince ille de Total diyorsunuz başka dizilere gelince ille de A/b oluyor birden. :d
Abi kimi yiyorunuz ya hangisi yüksekse ona bakıyorsunuz işte, oryantal gibi kıvırmaya devam. :d

İşler Güçler 20., İnsanlar Alemi 42. olmuş. :D Star bir günü daha acınacak durumda geçirmiş. :d Biri el atsın bu duruma biri de izlesin şu Star'ı da reyting alsın kanal. :d

Beni Affet ve Sihirli Annem'e gelince ille de Total diyorsunuz başka dizilere gelince ille de A/b oluyor birden. :d
Abi kimi yiyorunuz ya hangisi yüksekse ona bakıyorsunuz işte, oryantal gibi kıvırmaya devam. :d

İşler Güçler 20., İnsanlar Alemi 42. olmuş. :D Star bir günü daha acınacak durumda geçirmiş. :d Biri el atsın bu duruma biri de izlesin şu Star'ı da reyting alsın kanal. :d

isine gelince total isine gelince ab koyan sensin

star ana haber 17.ci oldu gecen star ilgili en ufak bir laf etmedin ertesi gün star ana haber ilistin

bugün işler güçler ab 5.c, tkr 11.ci olmus oryantel gibi kıvırma yapiyorsun :)))))))))))) bunu senden iyi yapan yok

duruma göre konusuyorsun bizde öyle yapiyoruz ab grubunda kanalde ilk 10 yok kanal sempatizanligi yapan sensin

ab reytingi izlenilmeyi gostermez bizi de ilgilendirmez bu reytig reklacilar icin yapilir. ab reytingi 6 nin uzerinde degilse dizinin devami icinde cok anlam tasimaz