28 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20:00 - 21:00 ortalama ‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt‬‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting‬ 'leri; 1) FOX: 3.42 , 2) SHOW: 2.84 , 3) KANALD: 2.4 , 4) ATV: 1.94 , 5) STV: 1.25
FOX çok iyi gitmiş Deniz YIldızı ile. Zaten bu dizi yarın sezon finaliyle müthiş gidecektir. Ayrıca bu arada FOX'un bu dizisi yarın biraz uzun sürecek

Kanal D ve Atv'de iyi gidiyor.
''İnsanlar Alemi''nin bu kadar kötü gitmesine çok üzülüyorum. Artık yakında biter zaten

- - - Ekleme - - -

Şimdi İnsanlar Alemi'nde ''Mustafa Sandal Var'' bakalım bu reytinglere katkı sağlayabilecek mi?

Son düzenleme:
Maç başladı

- - - Ekleme - - -

Bakalım bugünkü maç dünü geçebilecek mi ?

- - - Ekleme - - -

Almanya etkili başladı

İşler Güçler iyi başladı bence.
Ama böyle diziler pek tutmuyor ülkemizde. A/b'de yüksek alabilir. Total'de umutlu değilim.

işler güçler başladı ama total grubu bu yeni diziye bakmaz. bakalım ab grubu ne yapacak

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.42 , 2) ATV: 3.18 , 3) TRT1: 2.88 , 4) KANALD: 2.58 , 5) FOX: 2.16

@sbtanaliz: 21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.42 , 2) ATV: 3.18 , 3) TRT1: 2.88 , 4) KANALD: 2.58 , 5) FOX: 2.16
FOX'daki Dinle Sevgili artmış . Show'daki Titanik süper gidiyor!
Atv'deki Alemin Kralı'da iyi gidiyor gibi

Alemin kıralı geçen haftaya göre 0.34 düşüş var maç düne göre 0.12 artmış titanik süper gidiyo

- - - Ekleme - - -

Dinle sevgili yükselmiş

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.42 , 2) ATV: 3.18 , 3) TRT1: 2.88 , 4) KANALD: 2.58 , 5) FOX: 2.16

İnanmıyorum! İnsanlar Alemi 2 reyting bile alamamış. Reyting cihazı olan bütün insanları kınıyorum. Yine çok komikti ama reyting yok. Sbt'ye HAYIR!

Star yine batık.
İnsanlar Alemi benim için Star'da yayınlanmıyor.

Star yine batmış bir durumda. Bu kanal giderek çöküyor

işler güçler kendi söktördekilerin anlayacagı yani dar bir çevrenin espirileri var. tutma şansı çok az. yine sözlükçülerin kralı olacak bir dizi daha
))))))))))

ısler gucler guzel olmus haftaya saatını degıstırmezler umarım

- - - Ekleme - - -

agb de alamıyordi ki. atv boşuna mı kapıya koydu. star böyle toplarsa kapıya konan işleri sonuç normal
)))))))))))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ne güzeli ya yien sözlükçülere dizi yapmıi işte insalar alemi neyse iişler güçlerde okadar işte