Star'ın başına güneş geçti.
saçma sapan msjlar yazip post kasma
böle mesajlar yüzünden hosting sorunlar yasiyor mesaj yazamiyoz foruma
Star'ın başına güneş geçti.
Post kassam her konuyu doldururum. Bir konuya 3-5 mesaj yazmayla post kasılmaz.Ayrıca post kassam her hafta en çok mesaj yazanlar listesine girerim. Ama hiç giremedim.
senin basina günes geçmesin ankara sıcaktir birazdan ankaranin dizisi beni affet baslicak
Siz rahat koltuklarınızda oturur.. yataklarınızda deliksiz uykular uyurken, burnunuzun dibinde cok kötü şeyler oluyor.
Gencecik bir kızın hayatı çalınıyor. </SPAN></SPAN>
Karşılaşabileceğiniz bütün kötülükleri hayal edin..</SPAN></SPAN>
Aklınıza gelebilcek en kötü hayatı hayal edin hemde dünyanın öbür ucunda değil. Burda, Istanbulda, Ankara Mamak'ta, Sakarya'da burnunuzun dibinde. </SPAN></SPAN>
Biliyorum; biri bu kızın ve ailesinin sesini duyacak, biri bu hikayeyi dinlemek, anlatmak isticek. </SPAN></SPAN>
Gözünü vicdanını aç. Adaletsizliği engelliyecek gücün olmayabilir, ama itiraz edicek gücün var. Sizden tek bir şey istiyoruz; Asl</SPAN>ı'yı bulmaya yardım edin!</SPAN></SPAN></SPAN>
17:00 - 18:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 3.17 , 2) KANALD: 2.49 , 3) ATV: 2.05
muge katilmi yakaladi
Hayir "Yeniden Baslayalim" Serap Paköz.
19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri;
1) KANALD: 2.83
2) FOX: 2.75
3) SHOW: 1.89
4) ATV: 1.62
5) TRTCCK: 1.39
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?