28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yst yine sıkıcı baha'yı falan getirsin acun eğlenelim.

tuncel kurtiz belgeseli var ntv'de dayıya son selamımızı çakalım

Yalan Dünya korksun yepyeni bir komedi dizisi geliyor Fatih.

haluk reyiz abartmaz gerçek fox cudur
uek nın transferini 5 ay önceden bilmiştir adam sallıyor diye konusunu kapatmışalrdı haklı çıktı

Görmüştüm bir kaç konusunu.
Belki şu yayın akışını buradan haluk vasıtasıyla değiştittirebiliriz.

Kimse de paylaşmaya tenezzül etmiyor.

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 7.55 2) SMNYL TV: 7.51 3) FOX: 5.61 4) ATV: 2.33 5) TRT1: 1.91

orçuna gülmedim o şehzadelerin tiplere güldüğüm kadar
bir de salih bademci m.a.alakurttan o ka küçük değil oğlu gibi durmiyi hiç
Ben kardeşi sanmıştım.

Fatih'in boş bakışı ve sesi zaten absürd.

O yabancı elçiler çizgi filmden firlama gibi müzikler desem müsamere gibi. Pazartesi iyi bir komedi geliyor.

orçuna gülmedim o şehzadelerin tiplere güldüğüm kadar
bir de salih bademci m.a.alakurttan o ka küçük değil oğlu gibi durmiyi hiç
Ben kardeşi sanmıştım.

O yabancı elçiler çizgi filmden firlama gibi müzikler desem müsamere gibi. Pazartesi'ne iyi bir komedi geliyor.

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.97 2) KANALD: 4.39 3) SMNYL TV: 3.78 4) FOX: 3.28 5) ATV: 2.68

Starı açmamla kapamam bir oldu. Her sene dandik dandik Repair, cennet mahallesinde kötü espiriler benzer büyücüler .. Geçen hafta da yazdım Acunun ayakta tutan iyi yarışmacı. Juri iyi yarışmacı olmadıktan sonra bir hiç. Acil orjinal ve kaliteli yarışmacı bulmalı yoksa birinci olması imkansız..

Ben kardeşi sanmıştım.

O yabancı elçiler çizgi filmden firlama gibi müzikler desem müsamere gibi. Pazartesi'ne iyi bir komedi geliyor.
Ben en çok dahan'a güldüm ağzını yamultarak konuşması çok komik böyle Paşa yada şehzade ise bayagi komik. Dahan tercihini kim yapmış özel ilgilenmek lazım.)))