haluk reyiz abartmaz gerçek fox cudur uek nın transferini 5 ay önceden bilmiştir adam sallıyor diye konusunu kapatmışalrdı haklı çıktıİbretlik tesbit.Even'den daha abartılı diyorlardı.
Aynen.Espri mi yaptın, ciddi mi söyledin?
A: Acun ve hülya pes oynuyor
B: Hangisini?
A: Futbol
Futboldan anlamayanı anlarız da bu kadar olmaz.
Aynen.
şimdi @EveN inki mi espri seninki çok kararsız kaldımA: Acun ve hülya pes oynuyor
B: Hangisini?
A: Futbol
Futboldan anlamayanı anlarız da bu kadar olmaz.
Aynen.
Gör gör bana ceza vermek için ortam kolluyolar nedense.Lordly birazdan kışkırtıcı mesajdan ceza yedi konusu görebiliriz.
Bekle o zaman))) sbt nin totalin yine tahmin edinilebilir ama ab si tam komedi.Birazdan sbt'de yukselirse şaşmam
haluk reyiz abartmaz gerçek fox cudur uek nın transferini 5 ay önceden bilmiştir adam sallıyor diye konusunu kapatmışalrdı haklı çıktı
orçuna gülmedim o şehzadelerin tiplere güldüğüm kadar bir de salih bademci m.a.alakurttan o ka küçük değil oğlu gibi durmiyi hiçYalan Dünya korksun yepyeni bir komedi dizisi geliyor Fatih.
Ben kardeşi sanmıştım.orçuna gülmedim o şehzadelerin tiplere güldüğüm kadar bir de salih bademci m.a.alakurttan o ka küçük değil oğlu gibi durmiyi hiç
Ben kardeşi sanmıştım.orçuna gülmedim o şehzadelerin tiplere güldüğüm kadar bir de salih bademci m.a.alakurttan o ka küçük değil oğlu gibi durmiyi hiç
Ben en çok dahan'a güldüm ağzını yamultarak konuşması çok komik böyle Paşa yada şehzade ise bayagi komik. Dahan tercihini kim yapmış özel ilgilenmek lazım.)))Ben kardeşi sanmıştım.
Fatih'in boş bakışı ve sesi zaten absürd.
O yabancı elçiler çizgi filmden firlama gibi müzikler desem müsamere gibi. Pazartesi'ne iyi bir komedi geliyor.
fatih fedaisi gibi bişi olacak galibaBen en çok dahan'a güldüm ağzını yamultarak konuşması çok komik böyle Paşa yada şehzade ise bayagi komik. Dahan tercihini kim yapmış özel ilgilenmek lazım.)))