28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

ilk bölümüne bakıcam yapmacık değilse izlerim yapmacıksa izlemem.

uzun hikayenin fragmanları hiç iyi değildi millet izlemez tabi kenanı beğenmedim fragmanlarda yakışmamış

şefkat tepe değişmiş beğenmiyorum artık kordon yok onu geçtim leyla saçmalığı var inanılcak gibi değil
arka sokaklar gitmiyo artık

fatih harbiye iyi gitmiş
ah ah şefkat tepe geçen seneki gibi olcaktı acuna şov yapardı şimdi 8-9 u kesin görmüştü

söylemeden edemicem bu ekip1 dizisi var ya tam bir kurtlar vadisi çakması ya da yapımcısı vadi hayranı mı nedir
dizide sürekli fırtına türküsü çalar hadi onu geçtim olabilir
geçen sene ki ihtiyarlar heyetinin mekanını almışlar ekibin yeni mekanı yapmışlar dizide
daha demin fragmanı gördüm oha dedim bu kadar olmaz ya
zülfiakr ağayı almışlar diziye vadideki karakterinin aynısı alevilerin lideri falan
yine de güzel dizi be

Ama Kanal D 'de artık öyle yapıyor
GEçen seni bi posta etiketlemiştim görmedin mi 😱
Evet Çalıkuşunun tekrarında gördüm o da tozuttu.

Ama o ilk bölüm tekrarında yeni dizi olduğunu belirtiyor.

2. bölümden itibaren o yaz gidecek. Ama FOX 1 ay Yeni Dizi yazısını hem yeni bölümde hem tekrarda yazıyor.

1 aya indirdi şimdi eskiden 2-3 ay sonra çıkartırdı yazıyı.

bencede bitmeliydi gerçi kanal d önce diziyi bitirmeden gününü değiştirir daha sonra o günde iyi gitmez ise final yapar gibime geliyor.

uzun hikaye twitter'da trendic topic oldu ama ben twitter'dakilerin filmi izlediklerinden bile şüpheliyim
leyla ile mecnun zamanları twitter yıkılıyor ama reytinglere bakıyorsun 1-2

Hayır Kayp dizisiydi
2.bölüm müydü ne 😕 Yeni dizi yazıyordu. @mrt-06 ve @xBUGRAx görmüşlerdi o postu

Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye çok iyi oranlar almışlar anlıklarda tebrikler.

Acun şuan düşük gidiyor gayet normal. Şefkat Tepe bitince coşmalar başlar.

Uzun Hikaye beklediğimden düşük gitmiş. Şefkat Tepe'den önce biraz izledim filmi iyiydi bence.

Arka Sokaklar eski oranlarını mumla arar oldu. Bunda total dizilerinin gelmesi etkili oldu. Artık final şart oldu.

Kanal D`nin şu aşamada hiçbir dizinin gününü değiştireceğini sanmıyorum.

Cumartesi hem az izlenen bir gün. Hem de bu kadar total dizileriyle doluyken yapımlarını riske atmaz.

Bence Cumartesi A/B boşluğu var. Buraya bir A/B dizisi gelmeli.

Merhamet olabilir ama onun da totali iyice düşer.

Arka Sokaklar kalabilir çünkü, totalde onun kadar iyi gidecek yapım bulmak zor. Arkasından Kayıp yayınlanmalı, A/B`de kolaylıklar zirveyi ele geçirebilir. (Tabii eğer bu haftaki oranlarını korursa)

Ve ya BBEB`in süresi kısalmalı. Geçen hafta 02.00`de bitmesine rağmen gayet iyi oranlar aldı ve 3 reytingi geçti. Bu program da tıpkı Kayıp gibi yükselebilir. Ama süresi 3 saat. Gece yarısı kim izler 3 saatlik yapımı?

İzleriz o halde

uzun hikaye twitter'da trendic topic oldu ama ben twitter'dakilerin filmi izlediklerinden bile şüpheliyim
leyla ile mecnun zamanları twitter yıkılıyor ama reytinglere bakıyorsun 1-2
Ben twitter'dayım Uzun Hikaye'nin TT oldugunu göremedim😕 Gerçi bi an girip çıkmıştır😕

bencede bitmeliydi gerçi kanal d önce diziyi bitirmeden gününü değiştirir daha sonra o günde iyi gitmez ise final yapar gibime geliyor.
Evet klasik taktik ama kanalın günleri öyle dolu ki başka güne alınması çok zor açıkçası. 8 yıldır yayında olan efsane bir dizinin sonu yayından kaldırılmak olmamalı açıkçası. Bakalım kanal ne yapacak?