Ateşte yanmaktan korksam günah işlemezdim@serhatt la o ateşte yanıyonuz
hahahahh her yerde karşımızda uğursuz
Yaşam hobisi olmuş onun bizle uğraşmakhahahahh her yerde karşımızda uğursuz
Sen yokken neler çektim benYaşam hobisi olmuş onun bizle uğraşmak@xemrexxx
Benle uğraşamadığı dönemde enerjisinin biraz söndüğünü görürsünüz
Hhaha tahmin ediyorum geldiğimde kurtarın beni diye cıyaklıyordunSen yokken neler çektim ben
ben iyi dayandım, sen olsan kaçar giderdin
Ona geliyor bazen böyle tuhaf tripler.@XanTier i bir ara sahte kabadayı gibi Kemal Sunalın filmi varya öyle sürmüştük ortaya forumu alsın diye
Sen yokken neler çektim ben
Uzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat
Benle hiç bi ilişkisi yoktu bacım yokken. Benle olanla bacım vardi zaten. Bacım hem itti kucağına hem de kurtardi. Lanet ediyorum o güneUzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat@MasacRE Yi denedi ama kütük beyin midesi kaldırmadı kovdu bu edepsizi
Benle hiç bi ilişkisi yoktu bacım yokken. Benle olanla bacım vardi zaten. Bacım hem itti kucağına hem de kurtardi. Lanet ediyorum o güne@Çiğdem
Aaa merak etme abicim @eskici ile senin arana @serhatt bile giremezUzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat@MasacRE Yi denedi ama kütük beyin midesi kaldırmadı kovdu bu edepsizi
Gece sohbetlerine katılır artık @XanTier sen ben @Harunnn60 falan bir tayfa oluşturmuştukOna geliyor bazen böyle tuhaf tripler.
hayal gücüne tükürürüm seninUzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat@MasacRE Yi denedi ama kütük beyin midesi kaldırmadı kovdu bu edepsizi
Çoktan girdim sen geç kaldın
Ben hatırlamıyorum bile ne oldu nasıl oduİtiraz eden mi var? Forum hayatımin en gereksiz 10 dakkasıydı@Çiğdem
Gördün mü sen için unutmak kolay. Her dakka aynı olayı yaşadiğin için. Peki ya ben? Fatmagül gibi sittin sene travmasını atlatamamBen hatırlamıyorum bile ne oldu nasıl odu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?