Ateşte yanmaktan korksam günah işlemezdim@serhatt la o ateşte yanıyonuz![]()
hahahahh her yerde karşımızda uğursuz
Yaşam hobisi olmuş onun bizle uğraşmakhahahahh her yerde karşımızda uğursuz![]()
Sen yokken neler çektim benYaşam hobisi olmuş onun bizle uğraşmak![]()
![]()
@xemrexxx
Benle uğraşamadığı dönemde enerjisinin biraz söndüğünü görürsünüz![]()
![]()
![]()
Hhaha tahmin ediyorum geldiğimde kurtarın beni diye cıyaklıyordunSen yokken neler çektim ben![]()
ben iyi dayandım, sen olsan kaçar giderdin
Ona geliyor bazen böyle tuhaf tripler.@XanTier i bir ara sahte kabadayı gibi Kemal Sunalın filmi varya öyle sürmüştük ortaya forumu alsın diye![]()
Sen yokken neler çektim ben![]()
Uzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat
Benle hiç bi ilişkisi yoktu bacım yokken. Benle olanla bacım vardi zaten. Bacım hem itti kucağına hem de kurtardi. Lanet ediyorum o güneUzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat@MasacRE Yi denedi ama kütük beyin midesi kaldırmadı kovdu bu edepsizi
![]()
Benle hiç bi ilişkisi yoktu bacım yokken. Benle olanla bacım vardi zaten. Bacım hem itti kucağına hem de kurtardi. Lanet ediyorum o güne@Çiğdem
Aaa merak etme abicim @eskici ile senin arana @serhatt bile giremezUzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat@MasacRE Yi denedi ama kütük beyin midesi kaldırmadı kovdu bu edepsizi
![]()
Gece sohbetlerine katılır artık @XanTier sen ben @Harunnn60 falan bir tayfa oluşturmuştukOna geliyor bazen böyle tuhaf tripler.![]()
hayal gücüne tükürürüm seninUzuntuden bir @Maskeli Fedai nin bir @Sherlock in bir @Forumdash in kucağına oturdu Serhat@MasacRE Yi denedi ama kütük beyin midesi kaldırmadı kovdu bu edepsizi
![]()
Çoktan girdim sen geç kaldın
Ben hatırlamıyorum bile ne oldu nasıl oduİtiraz eden mi var? Forum hayatımin en gereksiz 10 dakkasıydı@Çiğdem
Gördün mü sen için unutmak kolay. Her dakka aynı olayı yaşadiğin için. Peki ya ben? Fatmagül gibi sittin sene travmasını atlatamamBen hatırlamıyorum bile ne oldu nasıl odu![]()