STV adlı kanalı hiç izlemediğim için bilemiycem.stv deki küçük kıyamet dizisi geldi aklıma okuyunca @mrt-06
yalan dünyadaki ergen gelini izleyip de dönüp küçük geline bakmadın mı hiç 😱STV adlı kanalı hiç izlemediğim için bilemiycem.
Aaa Küçük Gelin, ilk defa senden duydum.yalan dünyadaki ergen gelini izleyip de dönüp küçük geline bakmadın mı hiç 😱
Aaa Küçük Gelin, ilk defa senden duydum.
Babamla bakardık biz ya Stv de yayınlanıyordu kanalı kapatınca dizide gitti tabii
Şaka yapıyorum biliyorum tabii ki.yalan dünyadaki ergen gelini izleyip de dönüp küçük geline bakmadın mı hiç 😱
kendini de övmeden yapamıyor 😱Yıl dönümünde anılmamış.. Çok yazık, forum üyelerinin azmi ve korkusuz mücadelesi ile 28 Ekim 2017 tarihinde @bazinga tarafından kalkışılan platformumuzu kapatma girişimi forumumuzun feraseti ile ve o dönemki forumun başbakanı @mrt-06'nın özverisi ile ipten kurtulmuş idik... Bir kez daha epey geç olsa da o gün mücadele eden tüm üyelerimizi kutlarız.. Konu için tıklayın...
@sokak sanati @Billy Kane @MasacRE @Aserat @MayısKralı @Çiğdem @bazinga @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @pompy @xBUGRAx @Yiğitt @turkuazz @Thequeer @dreamy @ozgur2113 @serhatt @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Dosi @kerem @Sherlock @MEnes @cookies @Arslan Bey @DarkLegenD @yatutarsa @Sherlock @Tolstoyevski @Polat Şaşmaz
Anam kendimi paraladım tabii övcem.kendini de övmeden yapamıyor 😱
evet hatırlıyoruz tankın önüne yatmıştınAnam kendimi paraladım tabii övcem.
Senle @Maskeli Fedai de bankamatiğe koşmuşsunuz diye duydum.evet hatırlıyoruz tankın önüne yatmıştın
Yıl dönümünde anılmamış.. Çok yazık, forum üyelerinin azmi ve korkusuz mücadelesi ile 28 Ekim 2017 tarihinde @bazinga tarafından kalkışılan platformumuzu kapatma girişimi forumumuzun feraseti ile ve o dönemki forumun başbakanı @mrt-06'nın özverisi ile ipten kurtulmuş idik... Bir kez daha epey geç olsa da o gün mücadele eden tüm üyelerimizi kutlarız.. Konu için tıklayın...
@sokak sanati @Billy Kane @MasacRE @Aserat @MayısKralı @Çiğdem @bazinga @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @pompy @xBUGRAx @Yiğitt @turkuazz @Thequeer @dreamy @ozgur2113 @serhatt @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Dosi @kerem @Sherlock @MEnes @cookies @Arslan Bey @DarkLegenD @yatutarsa @Sherlock @Tolstoyevski @Polat Şaşmaz
Biz olmasak bile forum kalmaya devam etmeli hem bizim bir sözümüz var sevimli kahramanlar gibi bizim yerimizi ileride çocuklarımız alacak onlar takılacak burada @Sherlock @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @MasacREkendini de övmeden yapamıyor 😱
Başbakan mı?Yıl dönümünde anılmamış.. Çok yazık, forum üyelerinin azmi ve korkusuz mücadelesi ile 28 Ekim 2017 tarihinde @bazinga tarafından kalkışılan platformumuzu kapatma girişimi forumumuzun feraseti ile ve o dönemki forumun başbakanı @mrt-06'nın özverisi ile ipten kurtulmuş idik... Bir kez daha epey geç olsa da o gün mücadele eden tüm üyelerimizi kutlarız.. Konu için tıklayın...
Ben ancak tazmanyanın üstündeki olurum @xemrexxxBiz olmasak bile forum kalmaya devam etmeli hem bizim bir sözümüz var sevimli kahramanlar gibi bizim yerimizi ileride çocuklarımız alacak onlar takılacak burada @Sherlock @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE
Kız tavşan ben erkek destere Civciv @Harunnn60 ördek zaten huyuda benziyor @xemrexxx Kedicik @mrt-06 Tazmanya @serhatt Tüm foruma bir karakter bulurumda bu karede bunlar var sadece
HEEY GİDİ GÜNLER HEY...Yıl dönümünde anılmamış.. Çok yazık, forum üyelerinin azmi ve korkusuz mücadelesi ile 28 Ekim 2017 tarihinde @bazinga tarafından kalkışılan platformumuzu kapatma girişimi forumumuzun feraseti ile ve o dönemki forumun başbakanı @mrt-06'nın özverisi ile ipten kurtulmuş idik... Bir kez daha epey geç olsa da o gün mücadele eden tüm üyelerimizi kutlarız.. Konu için tıklayın...
@mrt-06 ile Ben kicimiza bez bağlamişiz @Harunnn60 @serhatt ve destere öyle dolanıyor oraları buraları açıkta EDEPSİZLERBiz olmasak bile forum kalmaya devam etmeli hem bizim bir sözümüz var sevimli kahramanlar gibi bizim yerimizi ileride çocuklarımız alacak onlar takılacak burada @Sherlock @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE
Kız tavşan ben erkek destere Civciv @Harunnn60 ördek zaten huyuda benziyor @xemrexxx Kedicik @mrt-06 Tazmanya @serhatt Tüm foruma bir karakter bulurumda bu karede bunlar var sadece
Ben çıplaklığımla mutluyum@mrt-06 ile Ben kicimiza bez bağlamişiz @Harunnn60 @serhatt ve destere öyle dolanıyor oraları buraları açıkta EDEPSİZLER