Yoo doğum günüm değil.
1 gün sonrasında kutladık, ne olacakBiz dünden beri ne kutluyoruz o zaman
Ama sen “Doğum günümde elendim” yazmıştın.Yoo doğum günüm değil.
Dün elenmedim ki?Ama sen “Doğum günümde elendim” yazmıştın.
O kadar kutlamalar yaptık.
Gece yarısını geçmişti yazdığında aslında dündü demek ki bir önceki gün Doğum günün. Neyse önemli olan düşünmekti.Dün elenmedim ki?
İşte pek düşünmüş sayılmazsınız zorlama oldu ben dedikten sonra.Gece yarısını geçmişti yazdığında aslında dündü demek ki bir önceki gün Doğum günün. Neyse önemli olan düşünmekti.
Valla @Çiğdem- ile konunu açarken araştırdık ama doğum gününe dair hiçbir şey bulamadık. Ne yapalım sen hiç belirtmediysen biz nerden bilelim yani. Önceden bilsek gününde açardık.İşte pek düşünmüş sayılmazsınız zorlama oldu ben dedikten sonra.
27 ekimde 29 Ekim özel bölümü yazdım ardından kapatma kararı verdi acaba baskımı yedi ben ne olur olmaz forum kurup bütün kanalları o tarafa attımDemokrasi destanı diye buna derler işte.
Eskiden gayet kutlanmıştı.Valla @Çiğdem- ile konunu açarken araştırdık ama doğum gününe dair hiçbir şey bulamadık. Ne yapalım sen hiç belirtmediysen biz nerden bilelim yani. Önceden bilsek gününde açardık.
Galatasaray ihraç edilebilir
Her yere bakıp buraya bakmamam; https://fav10.net/forum/threads/hangi-ay-ve-günde-doğdunuz.129240/
Biz dünden beri ne kutluyoruz o zaman
@Çiğdem- senin bu saflığın beni öldürecek.
İşte pek düşünmüş sayılmazsınız zorlama oldu ben dedikten sonra.
Valla @Çiğdem- ile konunu açarken araştırdık ama doğum gününe dair hiçbir şey bulamadık. Ne yapalım sen hiç belirtmediysen biz nerden bilelim yani. Önceden bilsek gününde açardık.
hhahah gece 3 te yani cumartesi günü @ozan doğum günümde elendim yazmış tarih 28 ekim gün cumartesi doğum günümde elendim deyince bizim açtığımız tarihtir ama ozan zaten konusunun açılmamasına bozulmuş oyüzden geç olsun güç olmasın@Çiğdem-'in admin olmak için başlattığı darbe girişimi aynı günün akşamında akamete uğratılmıştır
27 Ekim Arka sokakların olduğu gündühhahah gece 3 te yani cumartesi günü @OzaN doğum günümde elendim yazmış tarih 28 ekim gün cumartesi doğum günümde elendim deyince bizim açtığımız tarihtir ama ozan zaten konusunun açılmamasına bozulmuş oyüzden geç olsun güç olmasın
ayrıca hatamızı geçte olsa telafi edip forumumuzu kurtardık
Her yere bakıp buraya bakmamam; https://fav10.net/forum/threads/hangi-ay-ve-günde-doğdunuz.129240/
Abla kardeş yine saflığımızı konuşturduk. @Çiğdem-
O zaman @Yakamoz-Asi abimin hatası bu insan söyler demi.
Bir gün başınıza iş alacaksınız ama ne zamanhahahah @mrt-06 abla kardeş forumu aynı anda saflıklıklarımızla iyi karıştırdık ayoll ben burayı sen diğer tarafı @Harunnn60 @Yiğitt