Hoşşttt ben ne dolanacam millet bana geliyorGeceleri ev ev dolaniyordur o zilli
Hoşşttt ben ne dolanacam millet bana geliyorGeceleri ev ev dolaniyordur o zilli
o ne alırsa alsın yüzüne bile bakmam o sapık bunağınKiz @Forumdash abin @serhatt zillisine yetişebilmek için cinsel hap almasin kalpten gider sonra al sana skandal @mrt-06
Hoşşttt ben ne dolanacam millet bana geliyor
Kendi kendini dakikasında yalanlamış hiç akil yok bunda @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx @vadikızı @Dosi @MasacRE @Sherlock @Maskeli FedaiHahahahh gece daha yeni başlıyor uyunur mu o saatte, eve yeni geldim @xemrexxx
Ne yalanlaması be, azıcık aklın olsa aradaki farkı anlardınKendi kendini dakikasında yalanlamış hiç akil yok bunda @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx @vadikızı @Dosi @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Kendi kendini dakikasında yalanlamış hiç akil yok bunda @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx @vadikızı @Dosi @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Babasına videosunu gönder serhatın sen yaparsın @xemrexxxNe yalanlaması be, azıcık aklın olsa aradaki farkı anlardın
Babam bişey yapamaz bana boşuna heveslenmeBabasına videosunu gönder serhatın sen yaparsın @xemrexxx
Kılıcı yoksa yollarızBabam bişey yapamaz bana boşuna heveslenme
Vursun alnının ortasındanSilahı var
Sıkar o birazVursun alnının ortasından
@Forumdash in evine gitmesin ikisinden de ses yok
Dün gece yoktum şuan olmadiğim saatleri telafi ediyorum gördüğünüz gibi erken geldim İşim vardı işim:bağir:
Senin yoklunda hemen @xemrexxx damladı dedikodunu yapmayaDün gece yoktum şuan olmadiğim saatleri telafi ediyorum gördüğünüz gibi erken geldim İşim vardı işim:bağir:
Senin yoklunda hemen @xemrexxx damladı dedikodunu yapmaya
Ayol kendisi de dedikodu yapıyor suçu bana atıyor edepsiz Hogatha.ssDün gece yoktum şuan olmadiğim saatleri telafi ediyorum gördüğünüz gibi erken geldim İşim vardı işim:bağir:
Senin yoklunda hemen @xemrexxx damladı dedikodunu yapmaya
Neyse affettim Ama bi daha olmasın affetmemAyol kendisi de dedikodu yapıyor suçu bana atıyor edepsiz Hogatha.ss
Çigdemi su kiliseye gönder azıcık terbiye öğrensinNeyse affettim Ama bi daha olmasın affetmem
Çigdemi su kiliseye gönder azıcık terbiye öğrensin
Ekli dosyayı görüntüle 68615
Yanımada papaz @XanTier @mrt-06Neyse affettim Ama bi daha olmasın affetmem
Her kuşa bi yuva Her kuşa bi yuva Her kuşa bi yuva Her kuşa bi yuva kampanya kampanya @ÇiğdemÇigdemi su kiliseye gönder azıcık terbiye öğrensin
Ekli dosyayı görüntüle 68615
Angara falan ne demek istiyorsun @mrt-06 @Bully @Yiğitt @xBUGRAx e bir mesaj mi buNiye kimse Melih Gökçek'in istifasından bahsetmiyor . Ankara o gün işgalicilere karşı ilk adımı atmıştı. @mrt-06 @sokak sanati @xBUGRAx @Yiğitt @MasacRE @xemrexxx @Çiğdem @DarkLegenD @Tolstoyevski @Forumdash