ATLATAMADA GEBERGördün mü sen için unutmak kolay. Her dakka aynı olayı yaşadiğin için. Peki ya ben? Fatmagül gibi sittin sene travmasını atlatamam @Çiğdem
ATLATAMADA GEBERGördün mü sen için unutmak kolay. Her dakka aynı olayı yaşadiğin için. Peki ya ben? Fatmagül gibi sittin sene travmasını atlatamam @Çiğdem
ben yaşıyorum ama o geberdi, biten kim belli
ATLATAMADA GEBER
Hayır çıkmasın ortaya...@xemrexxx Görüntülerinizi almıştır gizlice ifşa edince bakarız
Aaaa evet bir ara harikaydı o tayfamız.Gece sohbetlerine katılır artık @XanTier sen ben @Harunnn60 falan bir tayfa oluşturmuştuk
Gece sohbetlerine katılır artık @XanTier sen ben @Harunnn60 falan bir tayfa oluşturmuştuk
@Forumdash Abicimizde buralarda @xemrexxx Zaten uyusa bile tek gözü burada üstümüzdeAaaa evet bir ara harikaydı o tayfamız.
Siz edepsizleri boş birakmamali@Forumdash Abicimizde buralarda @xemrexxx Zaten uyusa bile tek gözü burada üstümüzde
@serhatt Yok iyiki geceleri yoksa forum karısırdıSiz edepsizleri boş birakmamali
Geceleri ev ev dolaniyordur o zilli@serhatt Yok iyiki geceleri yoksa forum karısırdı
Şuan uyumadına eminim zaten babasıda Ertuğrul izleyen birisi olarak çok serbest bırakıyor bir kılıç vuramıyor zürafa boynuna @serhattGeceleri ev ev dolaniyordur o zilli
@Forumdash in evine gitmesin ikisinden de ses yokŞuan uyumadına eminim zaten babasıda Ertuğrul izleyen birisi olarak çok serbest bırakıyor bir kılıç vuramıyor zürafa boynuna @serhatt
Kiz @Forumdash abin @serhatt zillisine yetişebilmek için cinsel hap almasin kalpten gider sonra al sana skandal @mrt-06
O 100 tane genci cebinden çıkarır @Forumdash @mrt-06 @serhattKiz @Forumdash abin @serhatt zillisine yetişebilmek için cinsel hap almasin kalpten gider sonra al sana skandal @mrt-06
Hadi good night
Eskiden kendime erken yatıyor diyordum beni geçtinHadi good night
Ekli dosyayı görüntüle 68598