Seni buldum Twitter'da oğlana at demişsinBen çıplaklığımla mutluyum
https://twitter.com/x/status/1115678640908513287
Seni buldum Twitter'da oğlana at demişsinBen çıplaklığımla mutluyum
Doğru demişim, vallahi at, at gibi adam
@mrt-06 ile Ben kicimiza bez bağlamişiz @Harunnn60 @serhatt ve destere öyle dolanıyor oraları buraları açıktaEDEPSİZLER
Aaa pardon bunlar bizim çocuklarımız diyecektimBen ancak tazmanyanın üstündeki olurum@xemrexxx
Anam zaten her şeye benziyoruz insandan başka.Biz olmasak bile forum kalmaya devam etmeli hem bizim bir sözümüz var sevimli kahramanlar gibi bizim yerimizi ileride çocuklarımız alacak onlar takılacak burada@Sherlock @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE
Kız tavşan ben erkek destereCivciv @Harunnn60 ördek zaten huyuda benziyor @xemrexxxKedicik @mrt-06Tazmanya @serhattTüm foruma bir karakter bulurumda bu karede bunlar var sadece
çullu demek üstüne çullanan sayısının fazla olması demek değil yanlızhepinizden çulluyum ben be allahın fukaraları
MADDİYAT manasında çulçullu demek üstüne çullanan sayısının fazla olması demek değil yanlız
İmkansız...Kardeş o benim lafım...
Bütün krediyi üstüne alman gerçekten ayıp..Yıl dönümünde anılmamış.. Çok yazık, forum üyelerinin azmi ve korkusuz mücadelesi ile 28 Ekim 2017 tarihinde @bazinga tarafından kalkışılan platformumuzu kapatma girişimi forumumuzun feraseti ile ve o dönemki forumun başbakanı @mrt-06'nın özverisi ile ipten kurtulmuş idik... Bir kez daha epey geç olsa da o gün mücadele eden tüm üyelerimizi kutlarız.. Konu için tıklayın...
@sokak sanati @Billy Kane @MasacRE @Aserat @MayısKralı @Çiğdem @bazinga @vadikızı @denizz19 @Harunnn60 @pompy @xBUGRAx @Yiğitt @turkuazz @Thequeer @dreamy @ozgur2113 @serhatt @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Dosi @kerem @Sherlock @MEnes @cookies @Arslan Bey @DarkLegenD @yatutarsa @Sherlock @Tolstoyevski @Polat Şaşmaz
Hahahah hayvanat bahçesi gibiyiz işteAnam zaten her şeye benziyoruz insandan başka.
Her ordunun bir komutanı vardır...Bütün krediyi üstüne alman gerçekten ayıp..
Ya da Ucube Şov.
Ataride bu vardı ne oynardık onun gibi burasıdaYa da Ucube Şov.
Forumu satın alsaydım görürdün orduyu, savaşı masada kazanmış olacaktımHer ordunun bir komutanı vardır...
Anam poklu donlarınla mı alacaktın aç sürtük.Forumu satın alsaydım görürdün orduyu, savaşı masada kazanmış olacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?