28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
FOX'un en iyi seyircisi Haluk yine bildi.

Dizi 21:59'da kaldığı yerden devam etti ve ediyor da :)

- - - Ekleme - - -

Harem TNS de ab grubunda 6 alırsa şaşırmayın. Bomba bir bölüm ya, komedi.

ben hıc sasırmam :D süper yaaa

- - - Ekleme - - -

Harem TNS de ab grubunda 6 alırsa şaşırmayın. Bomba bir bölüm ya, komedi.

ben hıc sasırmam :D süper yaaa

BBEB korkuya devam. :D

21.00-22.00 arası yine reklam vermedi Kanal D. :D Yazık yahu. :))))))))

Acun'da bir süredir önemli bir şey olmuyor, ona rağmen reyting 9'larda, rakip programlar çok düşmüş sanırım. :) Acun'u tebrik ederim, hiç bir şey yapmasa da reyting alıyor...

Yalnız birazdan Hülya'yı sahneye çıkarıp dans ettirecek olmasına "pes" diyorum, reyting uğruna her yol mübah lafnı uyguluyor...

bakalım pazargünü mü mi yayınlanır yoksa çarşambaya mı alırlar

- - - Ekleme - - -

amanın izlemede reklamdan sonra toparlansın dizi :))))

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.25 , 2) KANALD: 7.26 , 3) ATV: 3.38 , 4) FOX: 3.22 , 5) STV: 1.76

nasılda fırlamış hayat muhteşem bir yükseliş bu hızla giderse günü 25 reytingle tamamlar :))

- - - Ekleme - - -

bakalım pazargünü mü mi yayınlanır yoksa çarşambaya mı alırlar

- - - Ekleme - - -

amanın izlemede reklamdan sonra toparlansın dizi :))))

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.25 , 2) KANALD: 7.26 , 3) ATV: 3.38 , 4) FOX: 3.22 , 5) STV: 1.76

nasılda fırlamış hayat muhteşem bir yükseliş bu hızla giderse günü 25 reytingle tamamlar :))

Bugün reytingler çok yüksek, bayram bitti mi? Daha yarın da tatildi. :)

ohooooo siradan bi bölümle 25 alıyorsa finaliyle kaç alır? muhteşem reyting :X Helal olsun Mahsun'a :X

- - - Ekleme - - -

Durun yeteneksiz Hulya var :X