28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harem en çok izlenen dizi olacaktir bence yarin. En çok izlenen dizi diyorum, yapim degil :)

hayatttaki hayatı oynayan karakter ölsede dizinin reytingleri artsa o kızı her gördüğümde diziden soğuyorum hep aynı hikaye ısıtılıp karşımıza konuyor lanet olsun diziyi çekenede oynayanada bir dizi nasıl katledilir anca bu kadar olur bir an önce yönetmenmi değişiyor oyuncularmı bişeyler değişsin artık ..

ben daha kestirme yol biliyom seni diziyi izlemekten kurtarlalım dizi kesin yükselir :)))))))))))

21:15 - 21:30 ortalama <S>#</S>sbt<S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 8.53 , 2) KANALD: 6.25 , 3) FOX: 3.88 , 4) TRT1: 3.74 , 5) ATV: 2.7

Harem en çok izlenen dizi olacaktir bence yine yarın.. FOX bu dilimde artış göstermiş :) her dilim artıyor maşallah..

trt ye ne oldu birden yükseldi :)))) sbt de bi işler dönüyor sanırım :)))))

ben daha kestirme yol biliyom seni diziyi izlemekten kurtarlalım dizi kesin yükselir :)))))))))))

bu gidişle benim gibi sadık izleyicisinide kaybedecek hayat .. o ne konudur ya lastik gibi çek çek bitmiyor hala abbaslı sahneleri hayal edip reyting yükseltmeye çalışıyorlar ama nafile çaba bence konu bir an önce değişmeli ben daha terketmeden diziyi bende terkedersem kimse kalmaz izleyen :))

abbaslı bölümler fenaydı ya hde ne zaman ki cinsellikten reyting almaya çalıştı ozaman bıraktım zaten iyice bozmuçtu şebnem karakterinin memelerini ve bacaklarını ağır çekimde gösterdiler daha da izlemedim zaten bozmuştu

bu gidişle benim gibi sadık izleyicisinide kaybedecek hayat .. o ne konudur ya lastik gibi çek çek bitmiyor hala abbaslı sahneleri hayal edip reyting yükseltmeye çalışıyorlar ama nafile çaba bence konu bir an önce değişmeli ben daha terketmeden diziyi bende terkedersem kimse kalmaz izleyen :))
izlemediğim için bilmiyorum ama kesin yine ezik bir ses ve aglamalıdı gözlerledir :))) ne zamn baksam öyle kız :))))

birde ne zaman açsam kudretin ortanca kızı ha kötü yola düştü düşecek hikayesi işleniyor. millet toplanmış zorla kızı zorla kötü yola düşürecekler :))))))))))) bencede konu bitti artık top çeviriyorlar. yeni konu üretemediler

bu ara trt çoşmuş gamgam style klip çekmiş :)))) trtnin düştüğü duram bak ya yazık :))))))))

Krem atv yayin akisinda 9.bolum yaziliyor

- - - Ekleme - - -

Krem atv yayin akisinda 9.bolum yaziliyor

harem = 21:46 reklam arasi, sanırım reklam 21:59'da bitecek, bakalım göreceğiz :D

Son düzenleme:
izlemediğim için bilmiyorum ama kesin yine ezik bir ses ve aglamalıdı gözlerledir :))) ne zamn baksam öyle kız :))))

birde ne zaman açsam kudretin ortanca kızı ha kötü yola düştü düşecek hikayesi işleniyor. millet toplanmış zorla kızı zorla kötü yola düşürecekler :))))))))))) bencede konu bitti artık top çeviriyorlar. yeni konu üretemediler

bu ara trt çoşmuş gamgam style klip çekmiş :)))) trtnin düştüğü duram bak ya yazık :))))))))

beyazsoy ben 10 dakika sırtımı döndüm ekrana hayat 2.50 reytingden 3,70 e fırlamış dediğin doğru galiba:)))

Harem TNS de ab grubunda 6 alırsa şaşırmayın. Bomba bir bölüm ya, komedi.