28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hülya çıktı bile sahneye, pes, pes, pes...

22:00 - 22:15 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 9.25 , 2) KANALD: 7.26 , 3) ATV: 3.38 , 4) FOX: 3.22 , 5) STV: 1.76

FOX harem ile iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Star Tv adeta uçmuş Yarın reytinglerde 1.olacak. Kanal D ise totalde 2.olacak gibi BBEB ile :)

BBEB reklamsız da yayınlasan olmuyor. Anla bunu Kanal D anla. :D

FOX 22:15 - 22:30 arası reklamda. Dizi 22:31'de devam edecek. Yani düşük alırsa şaşırmayın!

Hülya artık finale kadar inmez, Acun bir şey bulamamış, eski yarışmacıları da pas geçmiş, Hüya'yı çıkartmış, çok doğru yolda...

Bir de Alp var tabi...

- - - Ekleme - - -

BBEB reklamsız da yayınlasan olmuyor. Anla bunu Kanal D anla. :D

İkincilik de iyidir aslında ama yakında kaldırılır muhtemelen...

Hülya artık finale kadar inmez, Acun bir şey bulamamış, eski yarışmacıları da pas geçmiş, Hüya'yı çıkartmış, çok doğru yolda...

Bir de Alp var tabi...

Bence de doğru yolda. her dizi bunu yapıyor,heyecanı arttırmaya çalışıyor. Sanki adam reytinglere müdahale etmiş gibi konuşuyorsun :)

Hülya indi, çabuk kurtulduk. :)

- - - Ekleme - - -

Hülya indi, çabuk kurtulduk. :)

Bir de Alp var tabi...

- - - Ekleme - - -

İkincilik de iyidir aslında ama yakında kaldırılır muhtemelen...

Yayından kalmasın bence. Yaza saklasınlar. Yazda yine rahat 1.olur.

BBEB izliyorum, gayet güzel buldum bu bölümü de. Oyunlar da eglenceli.

Acun'da bir süredir önemli bir şey olmuyor, ona rağmen reyting 9'larda, rakip programlar çok düşmüş sanırım. :) Acun'u tebrik ederim, hiç bir şey yapmasa da reyting alıyor...

Yalnız birazdan Hülya'yı sahneye çıkarıp dans ettirecek olmasına "pes" diyorum, reyting uğruna her yol mübah lafnı uyguluyor...

Hülya Gangnam Sevdiği İçin Yapmıştır Bence Acunu Zorlamıştır Hülya

BBEB yayından kalkmaz bence, ama bir süre sonra biter ve yazın yeniden başlayabilir :D