28 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hde gidici gibi gözüküyo reytinglerinde iş yok

hayatttaki hayatı oynayan karakter ölsede dizinin reytingleri artsa o kızı her gördüğümde diziden soğuyorum hep aynı hikaye ısıtılıp karşımıza konuyor lanet olsun diziyi çekenede oynayanada bir dizi nasıl katledilir anca bu kadar olur bir an önce yönetmenmi değişiyor oyuncularmı bişeyler değişsin artık ..

hde şok yaşıyo ilk bölümleri neydi be harbi süper ötesi diziydi şimdi izlemiyorum

Acun coşmuş. Komedi yaptığını sanan kel adamı herkes beğenmiş bir beğenmedi galiba.

Adam komik değil. :D

Acun reklama girdi. Bakalım Ben Bilmem Rtük Bilir 21-22 arasını yine reklamsız mı geçirecek(?):D

hayat ilk sırayı kapar birazdan tabi hayat kapmazda fikret kuşkan kapar :)

- - - Ekleme - - -

hde şok yaşıyo ilk bölümleri neydi be harbi süper ötesi diziydi şimdi izlemiyorum

ilk bölümleri mahsun çekiyordu geçen sene devam eden kadında iyi götürdü bu seneki mal yönetmen tam bir fiyasko zaten değişecekmiş ama diziyi bitirdiler elbirliğiyle ..

Aynen ilk bölümleri zaten 15 reyting falan da görmüstü, çok begenmistim ben de ilk bölümlerini ama sonra Mahsun projeyi birakti ve senaryo da güzel bir yere gitmedi.

Aynen ilk bölümleri zaten 15 reyting falan da görmüstü, çok begenmistim ben de ilk bölümlerini ama sonra Mahsun projeyi birakti ve senaryo da güzel bir yere gitmedi.

hayat bir doğursa kurtulacağız kurbağa gibi viyaklayıp duruyor gözleri hep ıslak ..

[FONT=Arial, sans-serif]yst iyi gidiyo atalay demirciyle 9u görmüş[/FONT]

Hayat Devam Ediyor artar yakında. Hele ki maç olduğunda tüm programlar düşüp HDE artacak. :d Öyle teoriler vardı. :d

Hayat Devam Ediyor artar yakında. Hele ki maç olduğunda tüm programlar düşüp HDE artacak. :d Öyle teoriler vardı. :d

hayat ölünce 20 ye fırlayacak reytingler :)) dizideki en kıl olduğum karakteri başrole almışlar boş boş konuşuyor hayat :)