Valla naptiğin neden yaptiğin ilgilendirmiyordüzenli mi izlemişim yazın 7 saat yayınlanan diziyi herkes görür .ss
galip de karadeniz esintileri @denizz19
Valla naptiğin neden yaptiğin ilgilendirmiyordüzenli mi izlemişim yazın 7 saat yayınlanan diziyi herkes görür .ss
ne değeri loValla naptiğin neden yaptiğin ilgilendirmiyorSana diyorum bana bişeyleri araştirtma diye😕 Ben bazı değerlere önem veren birisiyim. Bana şu resmi koydurttugun için eminim pişman değildirsin. Gerçi bu değerlere önem vermediğini son 1 aydır görüyorum 😕
Ben bu hafta Karadayının 12 kurtlar vadisinin 15 reyting alacağını doğru tahmin ettim.Evet bu bölüm güzeldi artık ben de 6 ala bileceğine inanıyorum
ne değeri lobazı demek yerine açık söyle anlaşılmıyor böyel
ayrıca izlemeden konuşmak totalin geleneiğidir ben uymam
o yazdığın konunun gelişine bak görürsünİşte o değeri bilmediğinden dolayı anlamazsınAnca gülersin. Neyse diyorum mesafe koyuyorum.
o konunun "izlemediğin dizi hakkında yorum yapmak" ile alakası bile yok.
Bence de senin tarzın izlemelisin yazın filan.Bu arada Adını Kalbime Yazdım sevdiğim tarz dizilerden az önce yine izledim bir kısmını ama zamanım olmuyor @mrt-06
Tamam sen ne diyorsan oo yazdığın konunun gelişine bak görürsün
Her Karadeniz esintisi benden sorulur tabi.düzenli mi izlemişim yazın 7 saat yayınlanan diziyi herkes görür .ss
estağfurullah efendim konuda yanlış bir bilgi yoksa kilitletmemTamam sen ne diyorsan oŞimdi "konu kitletme cesaretini gösterdiğin gibi" banlatirsin filan
izledin mi?Her Karadeniz esintisi benden sorulur tabi.
Sadece başroldeki adama ısınamıyorum pek o kurşunu çıkardı ya bayan doktor sevgilisi.Bence de senin tarzın izlemelisin yazın filan.güzel bir dizi yapmış Focus Film yine.
Yok izlemedim adımı menti yapmışsın ya ondan öyle dedim.estağfurullah efendim konuda yanlış bir bilgi yoksa kilitletmemo konuda nasıl bu ka emin konuşuyorsun çarşamba dizileri hakkındadan geldi o mesajben de herkesi olmadığı şekilde gösteren mesajı bulurum çok kolay
izledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?