sen değil zaten faruk izliyorKaradayı izlemiyorum lo.Ay Yapım'dan sadece Ece ve Melek senaryolu diziler izlerim.
sen değil zaten faruk izliyorKaradayı izlemiyorum lo.Ay Yapım'dan sadece Ece ve Melek senaryolu diziler izlerim.
Belki yarın total de 1 inci olabilirArka sokaklar boşluğu bularak 11 e yaklaşmış.Tebrikler
Benim Ağır TOTAL örgütüm var gerek yok yavaş yavaş büyüyoruz.
total mi 😱 hürrem nasıl ateş olup düşmanlarının üzerine yağdıysa ben de sizin üzerinize yağıcam açılın 😎Total çenenle yıldıramayacaksın bizi. ss
Bırak şu @xemrexxx 'in ağzına göre totalci AB'ci kimliklerini. Önce kendisinin izlediklerine baksın.
siz zaten yeterince kalabalıksınızBenim Ağır TOTAL örgütüm var gerek yok yavaş yavaş büyüyoruz.
Aynen.ama yine 4 gelir anlık`taBugünün Saraylısı reklam 23:13 2 dakika daha bekleyemedi.
1. Şefkat Tepe
2. Arka Sokaklar
3. Acun
şeklinde olabilir yarınki Total sıralaması!
laf mı atıyon sen .ss ne izliyom: my,yd,kayıp,galip vakit olursa aramzıda kalsın ve intikamBırak şu @xemrexxx 'in ağzına göre totalci AB'ci kimliklerini. Önce kendisinin izlediklerine baksın.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum Emre'ye.Bırak şu @xemrexxx 'in ağzına göre totalci AB'ci kimliklerini. Önce kendisinin izlediklerine baksın.
Dün bana sana MY turbalı tudors diye satılıyormuş haberini açtirma dedim uğraşamam dediğimde açta kitleteyim dedin onun yerine bende post olarak gösterdim sana git kitlet durmahangisi lo?
Arka Sokaklar boşlukçu dizisi degildir ve bunu kimse soyleyemezYanlız Arka Sokaklar herkes yazındayken Anlık'lar da 8 Reyting'lere fırladı.Nasıl boşlukçu anlamadım gerçekten.
kendi konumu niye kilitleteyimDün bana sana MY turbalı tudors diye satılıyormuş haberini açtirma dedim uğraşamam dediğimde açta kitleteyim dedin onun yerine bende post olarak gösterdim sana git kitlet durma
Yok,pek sanmıyorumBelki yarın total de 1 inci olabilir
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Panpa geçen yıl yoktun Yakup özellikle Salı günleri tek başına örgüttü yahu.Onun konseyine kalmadık. Biz @yakup09'la konsey hazırlıklarına başladık. Foruma girmesi lazım ama önce.
Ne laf atacam aha kendin söylemişssin. Bak totalin dibi burda @mrt-06laf mı atıyon sen .ss ne izliyom: my,yd,kayıp,galip vakit olursa aramzıda kalsın ve intikamnerede totallik .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?