28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

@ben burdayım kulağim yandı :bağır:

aha son koçancı uyumamış :)))

savunsana dizini forumdaş yarın tns de acayip yüksek alacağız diyebilirsin mesela :)) yarın oluncada tns de tutturamazsan uçankuşumaydın reytinglerini paylaşırsın :)

vadicilerden hiç mi bişey öğrenemedin :))

savunsana dizini forumdaş yarın tns de acayip yüksek alacağız diyebilirsin mesela :)) yarın oluncada tns de tutturamazsan uçankuşumaydın reytinglerini paylaşırsın :)

Sbt ile Tns yi bir tutma hacı. :) Tns de oranlarını korur ama Sbt de düştüğü ap açık.

O zaman sen beni hiç tanımamişin:F:F Ben yorumumu yaptim ilk sayfalarda...Foktan öte bi bölümdü...Oraları bi oku :X yorma beni gece gece hacı :bağır:

takas nerde yatttı mı o vadici :D
tnsde daha yüksek cıkmıyor mu ?

@forumdahs huzurun bu bolumu yerden yere vuruyolar sitelerde senin dizi gidici gibi

Neyse genede yorumumu yapam ab KMOİ 1.Huzur 2.olabilir...Totalim pek tutmaz A.S 1.olsada 2.cilk için KMOi bile aday:X

Son düzenleme:

O zaman sen beni hiç tanımamişin:F:F Ben yorumumu yaptim ilk sayfalarda...Foktan öte bi bölümdü...Oraları bi oku :X yorma beni gece gece hacı :bağır:

şimdi kim geçmiş sayfalara dönsün taze taze paylaşalım duygu ve düşüncelerimizi ben eski sayfalara dalınca burayı bir daha zor bulurum :))

fragmandan anlaşılıyordu zaten hanı kız sevdiği adamı kendinde uzak tutmak için kendine yeni sevgili yapmış gibi görünür ya sevdiğini soğutabilmek için :)) klişe yeşilçam filmlerinin değişmez senaryosudur fragman öyleydi :))

- - - Ekleme - - -

takas nerde yatttı mı o vadici :D
tnsde daha yüksek cıkmıyor mu ?

@forumdahs huzurun bu bolumu yerden yere vuruyolar sitelerde senin dizi gidici gibi

onunla forumu dönüşümlü kullanıyoruz ben gelince forumdan çıkıyor nedense :)

fikrimce yarın huzur düşük alır diladan, ama kmo var onu herhalde bu hafta geçer totalde ve abd'de dila :D
arka totalde birincilik kesin gibi yine ab si zaten kötü dizinin :)

fikrimce yarın huzur düşük alır diladan, ama kmo var onu herhalde bu hafta geçer totalde ve abd'de dila :D
arka totalde birincilik kesin gibi yine ab si zaten kötü dizinin :)

arka sokaklar totoşu kurtarır birinci olur

dila ikinci koçan üçüncü

ab grubunda
dila birinci

kmoi ikinci
koçan üçüncü
arka dördüncü olur :)

behzat nasıl gidiyor destere o dizi bitmeye yakın gibi artık ?

@emre sen napıyon senin hatun dizi buldu mu :d

yok bura değil forumdahs :)