@ben burdayım kulağim yandı
@ben burdayım kulağim yandı
bugun dişarisi sıcak forum soguktu harbiden ama Beren haberi ortaliği sımsıcak yaptiforumun buz gibi bir hali mi var panpa
Sbt ile Tns yi bir tutma hacı. Tns de oranlarını korur ama Sbt de düştüğü ap açık.aha son koçancı uyumamış ))
savunsana dizini forumdaş yarın tns de acayip yüksek alacağız diyebilirsin mesela ) yarın oluncada tns de tutturamazsan uçankuşumaydın reytinglerini paylaşırsın
vadicilerden hiç mi bişey öğrenemedin )
O zaman sen beni hiç tanımamişin Ben yorumumu yaptim ilk sayfalarda...Foktan öte bi bölümdü...Oraları bi oku yorma beni gece gece hacıaha son koçancı uyumamış ))
savunsana dizini forumdaş yarın tns de acayip yüksek alacağız diyebilirsin mesela ) yarın oluncada tns de tutturamazsan uçankuşumaydın reytinglerini paylaşırsın
vadicilerden hiç mi bişey öğrenemedin )
Sbt ile Tns yi bir tutma hacı. Tns de oranlarını korur ama Sbt de düştüğü ap açık.
O zaman sen beni hiç tanımamişin Ben yorumumu yaptim ilk sayfalarda...Foktan öte bi bölümdü...Oraları bi oku yorma beni gece gece hacı
takas nerde yatttı mı o vadici
tnsde daha yüksek cıkmıyor mu ?
@forumdahs huzurun bu bolumu yerden yere vuruyolar sitelerde senin dizi gidici gibi
4 saattir yayın yapıyorlar, artık oyun bulmakta zorlanıyor adamlar. 5 dakikalık oyunu 1 saate bitiriyolar.
fikrimce yarın huzur düşük alır diladan, ama kmo var onu herhalde bu hafta geçer totalde ve abd'de dila
arka totalde birincilik kesin gibi yine ab si zaten kötü dizinin
o site burasıysa yerden yere vuran benimtakas nerde yatttı mı o vadici
tnsde daha yüksek cıkmıyor mu ?
@forumdahs huzurun bu bolumu yerden yere vuruyolar sitelerde senin dizi gidici gibi
Neyse genede yorumumu yapam ab KMOİ 1.Huzur 2.olabilir...Totalim pek tutmaz A.S 1.olsada 2.cilk için KMOi bile aday