28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

foktan bölümdü demişsin ama hala koçanı ikincilikten aşağı indirmeye niyetin yok :))

bendeki alev sevgisi sanada koçanda bulaşmış :))
Yiğidi öldür hakkını ver hacı...AB'si totalinden iyi :X

- - - Ekleme - - -

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (4 kayıtlı ve 4 misafir)

hayalet üyelrden nefret ederim ve korkarım :( :T
Benden zarar gelmez :F:F Casper gibiyimdir:X

behzat nasıl gidiyor destere o dizi bitmeye yakın gibi artık ?

@emre sen napıyon senin hatun dizi buldu mu :d

yok bura değil forumdahs :)

behzat bugün yoktu yani dizi yoktu ara vermiş

filmi oynadı muhteşemdi herzamnki gibi :)

- - - Ekleme - - -

Yiğidi öldür hakkını ver hacı...AB'si totalinden iyi :X

- - - Ekleme - - -

Benden zarar gelmez :F:F Casper gibiyimdir:X

öldürüp hakkını veririmde yalnız yiğit olarak bahsettiğin yiğit değil :))

o misafiler de verilenler gercek degıldır la :D

forumdash kacarı yok abd duscek dızın dıla nasıl ıyı bolum olmayınca dustuyse:D
Filmini izledim dizinin ilk 4 bölümü güzeldide sonradan senaristler değişmiş onlar berbat etmişler diziyi..Şimdi Nuran Devres geliyor onun bol entrikalı dizilerini severim..Allah'ın hakkı 3 tur diyip 3.şansı artık napalım:X Bu sezon bırakalımda bi işimiş fos cıksın:F:F Pardon Son yaza'da guvenıyordum oda Elveda Rumeliyi izlediğim içindi....2. fosum olsun oda:X

- - - Ekleme - - -

öldürüp hakkını veririmde yalnız yiğit olarak bahsettiğin yiğit değil :))
TNS verecek görücez Forumcak :F:F

Filmini izledim dizinin ilk 4 bölümü güzeldide sonradan senaristler değişmiş onlar berbat etmişler diziyi..Şimdi Nuran Devres geliyor onun bol entrikalı dizilerini severim..Allah'ın hakkı 3 tur diyip 3.şansı artık napalım:X Bu sezon bırakalımda bi işimiş fos cıksın:F:F Pardon Son yaza'da guvenıyordum oda Elveda Rumeliyi izlediğim içindi....2. fosum olsun oda:X

en son ara vermişlerdi toparlamak için zaten 2 hafta sonraki bölüm toparlandı sinyali verdiler şimdi yine bozmuslar...
kolay değil bu tarz dizileri yazmak ya aynı hissi devam ettirmesi lazım seyircinin izlerken.

dilada aynı huzur gibi romandan alınma ama romanı bitirdiler artk bu saatten snra iş senaristcilere kalıyo tamamiyle inşalllh sacmalamosyon batırma olmaz

- - - Ekleme - - -

TNS verecek görücez Forumcak :F:F

nuran devrese çok şans verdin ona verdiğin şansın onda birini diloşa verseydin şimdi fnatik bir diloş izleyicisi olurdun hem sıkılmazdında cuma günleri :))

- - - Ekleme - - -

en son ara vermişlerdi toparlamak için zaten 2 hafta sonraki bölüm toparlandı sinyali verdiler şimdi yine bozmuslar...
kolay değil bu tarz dizileri yazmak ya aynı hissi devam ettirmesi lazım seyircinin izlerken.

dilada aynı huzur gibi romandan alınma ama romanı bitirdiler artk bu saatten snra iş senaristcilere kalıyo tamamiyle inşalllh sacmalamosyon batırma olmaz

dilanın ilk haftalarını iliyordum ama sevmemiştim

konu çok yavandı

yardımcı karakterler yok gibiydi

dilayla rızanın birbirini kovalamasını bir buçuk saat takip etmek sıkıcıydı

son iki hafta düzeldi bu hafta dahada güzelleşmiş geçen haftaki fazlalıklar gitmiş gibi

arada rızayla diloşun eskiye dönüp bakışma ağlaşma sahneleri briaz daha kısalsa dahada iyi olacak :)

bu arka sokaklar yeni bölüm baslayınca kac kere reklam veriyor bılen yazar mı bugun mesela ?

@destere
ben eski bölümlerinide seviyorum destere...rıza & dila güzel sahneleri vardı ana karakter onlar en cok onları gostermelerı dogal :) yan karakterler şu anda girdi çıgrından cıktı ama onlarda:D
dediğin gibi ama oda sevdkleri halde ayrı kalmak için dusunduklerını seyırcıye göstermek için yapıyorlar hayalleri o haliylede hayallere gidiyor 7-8 dk dizinin.

ileriki bölümlerde hayal sahnesi olmaz artık cnku birleşirler...rıza - dila iyi sahneler olursa daha yükseli reytng biraz daha heycan getirdiler mi :)

birbirini ölümüne sevip rıza dila kavusamıyanca mesefe olunca ben ondan sıkılıyorum :)

Son düzenleme:
nuran devrese çok şans verdin ona verdiğin şansın onda birini diloşa verseydin şimdi fnatik bir diloş izleyicisi olurdun hem sıkılmazdında cuma günleri :))

- - - Ekleme - - -

dilanın ilk haftalarını iliyordum ama sevmemiştim

konu çok yavandı

yardımcı karakterler yok gibiydi

dilayla rızanın birbirini kovalamasını bir buçuk saat takip etmek sıkıcıydı

son iki hafta düzeldi bu hafta dahada güzelleşmiş geçen haftaki fazlalıklar gitmiş gibi

arada rızayla diloşun eskiye dönüp bakışma ağlaşma sahneleri briaz daha kısalsa dahada iyi olacak :)
Ben dilanın ilk bölümü izlemiştim.Dİlanın kocasıyla yaşadiği aşk güzeldi.İlk bölümden adam gitti.Gitmeseydi iyidi hani.Ama Ali Kaptanı ben Beyaz Gelincikte izledim aynı ordaki rolun kopyala yapiştiri gibi..O yuzden diziyi izlemeyi bıraktim.Sende diyorsun işte ilk bölümler sıkıcydı diye...Dila o sexylıkle izlenir ama sexy olursa...Normal versiyonlari çekilmez onun:F:F

- - - Ekleme - - -

Dilada hikayeyi hemen ilk senarist tuketmiş..Ama Huzurdaki senaryo daha var Bilal ile Şükran nişanlanmadı bile..Diziyi berbat edenler Feyzanın Bilale olan aşkını cıvıtmalari...Acayip derecede sıkıyor o yuzden..Yeşim Salkımın rolu entrıkalıydı onu sundurduler dizide neden yaptılarsa...Nuran Devres Yeşim Salkımı sivriltsin yine toparlanır o senaryo...

Ben dilanın ilk bölümü izlemiştim.Dİlanın kocasıyla yaşadiği aşk güzeldi.İlk bölümden adam gitti.Gitmeseydi iyidi hani.Ama Ali Kaptanı ben Beyaz Gelincikte izledim aynı ordaki rolun kopyala yapiştiri gibi..O yuzden diziyi izlemeyi bıraktim.Sende diyorsun işte ilk bölümler sıkıcydı diye...Dila o sexylıkle izlenir ama sexy olursa...Normal versiyonlari çekilmez onun:F:F

evet epey bir seksi dila katanalara benziyor :)) sempatik değil yani evlenmek için değilde seyirlik açıdan iyi olur :))

- - - Ekleme - - -

Dilada hikayeyi hemen ilk senarist tuketmiş..Ama Huzurdaki senaryo daha var Bilal ile Şükran nişanlanmadı bile..Diziyi berbat edenler Feyzanın Bilale olan aşkını cıvıtmalari...Acayip derecede sıkıyor o yuzden..Yeşim Salkımın rolu entrıkalıydı onu sundurduler dizide neden yaptılarsa...Nuran Devres Yeşim Salkımı sivriltsin yine toparlanır o senaryo...

yok bea sıkıcı değildi destere onlara cok yogunluk verilmesinden sıkılmıs ama dizinin basları zaten onlara cok yogunluk vermeleri dogal.
o aralar sıkılmasının nedeni milletin gercek kimliğinin ortaya cıkması için sabrı kalmamasıydı oda tam zamanında çıktı zaten:)
heycan da genel itibariyle yoktu genelde o aralar sıkılıyorlardı...ama o bölümlerde 1-2 tane vasattı diğerleri yine harikaydı..

senarist hemen tüketmedi aslında ya tam zamanında ortaya cıkardı 10 bölümde...daha uzun sürse iyice sıkılcaktı millet....dogru olanı yaptılar sevgili oldular hemen gerçekler şak diye döküldü soyad felan sorayım derken :)

Son düzenleme:

koçanda sorun başroldeki iki kazuratta onlar başrolde olduğu müddetçe o dizi düzelmez:)

yok bea sıkıcı değildi destere onlara cok yogunluk verilmesinden sıkılmıs ama dizinin basları zaten onlara cok yogunluk vermeleri dogal.
o aralar sıkılmasının nedeni milletin gercek kimliğinin ortaya cıkması için sabrı kalmamasıydı oda tam zamanında çıktı zaten:)
heycan da genel itibariyle yoktu genelde o aralar sıkılıyorlardı...ama o bölümlerde 1-2 tane vasattı diğerleri yine harikaydı..

senarist hemen tüketmedi aslında ya tam zamanında ortaya cıkardı 10 bölümde...daha uzun sürse iyice sıkılcaktı millet....dogru olanı yaptılar sevgili oldular hemen gerçekler şak diye döküldü soyad felan sorayım derken :)
İzlemediğim için ne dediğini anlamadım ama Dila ile Ali Kaptan birbirlerine açıldıgı onu dıyorsun galıba? Öyle diyorsan o zaman şöyle diyim işte aynını Huzur Sokaği yapıyor..Bilal ile Feyzanın aşkı hala mırc mırc devam ediyor..Ki ben aşk dizilerinden devam ederim hele mırc mırc olursa....

:))

tabiki :)) yani iki günden fazla yanyana durunca insan sıkılır onu demek istedim :))

- - - Ekleme - - -

evlenmeye evlenilirde zaptedemezsin iki gün sonra boynuzu takar adama :))

bilemem o kadar dizi dısında epeyce tanımak lazım :)
dizi dısında biraz takip ettim de hiç öyle şeyler yapcak birine benzemiyor dogrusu