28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

İzlemediğim için ne dediğini anlamadım ama Dila ile Ali Kaptan birbirlerine açıldıgı onu dıyorsun galıba? Öyle diyorsan o zaman şöyle diyim işte aynını Huzur Sokaği yapıyor..Bilal ile Feyzanın aşkı hala mırc mırc devam ediyor..Ki ben aşk dizilerinden devam ederim hele mırc mırc olursa....
evet birbirlerine acıldır ondan sonra sevgili oldular tabi ilk basta gurur yaptı kabul etmedide :)
haliyle sevgili olunca ali kaptanın poyası hemen ortaya çıktı :)
diloşta mırc mırc olmasında bebek vardı arada 3-4 bolumdur oda bu bolum dusuyor zaten..artık aşk başlar :)

yazsanda bugün kimse yorum yapamaz :)) yarına kalır... ama diyorsanki iki sıkımda yazarım hemencecik o zaman yaz :))
zatenprenses bülentin taktığı korse gibi sıkarım yazarım :d merask etme okuyunca seni sarar sabaha kadar uyuyamazsın :d

- - - Ekleme - - -

emre sen niye kısa yazıyon :D:D

uzun yazınca sonuna gelince başını unutur insna hele 15 satır filan yazıyonuz yazıktır günahtır kim tüm mesajı analyıp düzgün cvp verecek by saatte:)

zatenprenses bülentin taktığı korse gibi sıkarım yazarım :d merask etme okuyunca seni sarar sabaha kadar uyuyamazsın :d

- - - Ekleme - - -

uzun yazınca sonuna gelince başını unutur insna hele 15 satır filan yazıyonuz yazıktır günahtır kim tüm mesajı analyıp düzgün cvp verecek by saatte:)

aga uzun yazmamız gerekiyorda o yüzden yazıyoz :D

şu arka sokakların bugun kac reklam verdıgını bılen yok mu yenı bolum baslayınca

aga uzun yazmamız gerekiyorda o yüzden yazıyoz :D

şu arka sokakların bugun kac reklam verdıgını bılen yok mu yenı bolum baslayınca

reklam sayısını bilmem ama süresi gene aynıdır 35-40 dakika falan:)

- - - Ekleme - - -

İSimler zor geçen bölgeler zor:F:F Kim nerde nereye gdiyor napıyor kim kimi fondipliyor hiç bilmıyorum:bilmem:

forumdaşik ağa varmış primistanda çükübiks ağa ile kankalar:)

reklam sayısını bilmem ama süresi gene aynıdır 35-40 dakika falan:)

- - - Ekleme - - -

yok ya dila gibi blok reklam mı yaptı merak ettim onu :) reytng bu kadar yüksek alıyorya fazla reklam vermiyor onlarda dila blok yaptı 1 saat kusur reklamsız film gibi reytng için yapıyolar zaten :) masraflı dizi dila bu reytng az bile

yok ya dila gibi blok reklam mı yaptı merak ettim onu :) reytng bu kadar yüksek alıyorya fazla reklam vermiyor onlarda dila blok yaptı 1 saat kusur reklamsız film gibi reytng için yapıyolar zaten :) masraflı dizi dila bu reytng az bile
uzun süre reklam vermese birisi sölerdi forumdan :) dikkat çekerdi heralde

çükü kim oluyor :F:F Ben niye secemıyom arkadaşimi yoldaşimi :F:F Ben neden sülüman gibi diyemıyorum "ben senı arkamda yuruyesin diye değil yanımda yoldaş olasın diye seçtim "(böylemıydı😕) diyemıyorum:(