28 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Hala Show'da bir ümit AFK nin başlamasını bekliyorum. :(

kmoi ister bitti..125 de bitiriyolar hep...zaten veletin oraya kadar nasıl geldiği muamma...işlerine gelene kolay gelmeyene zor soruyolar...sü.yancı kenan...:bilmem:

atv de başlayan bir şeyin jeneriği var şuan ...insanı başka diyara götüren güzel bir keman sesli jeneriği var...çınar ağacı yazıyor ama filmmi bu dizimi...ekran kalitesi diziyi andırıyor ama tam kavrayamadım...hemen jeneriğini indirecem....:bilmem:

- - - Ekleme - - -

abooooo. nurgül yeşilçayda oynuyomuş ya...güzel bir şeye benziyor ahanda izleyecem bunu...:jump2:

atv de başlayan bir şeyin jeneriği var şuan ...insanı başka diyara götüren güzel bir keman sesli jeneriği var...çınar ağacı yazıyor ama filmmi bu dizimi...ekran kalitesi diziyi andırıyor ama tam kavrayamadım...hemen jeneriğini indirecem....:bilmem:

- - - Ekleme - - -

abooooo. nurgül yeşilçayda oynuyomuş ya...güzel bir şeye benziyor ahanda izleyecem bunu...:jump2:

Film izle bence de çok güzel. :)

evet gecen hafta gecmıstı bu hafta geccenı sanmıyorum totelde aksılık olmassı 2 olur dila.
bu bolum cok ıyı ve heycanlıydı :) huzur zaten her hafta tepki alıyor :d

- - - Ekleme - - -

belli olmaz bence gecemez gel idddaya girek :=)

gerek yok iddaaya ben güvendiğim şey için iddaaya girerim :D

00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.4 , 2) KANALD: 3.85 , 3)
SHOW: 2.13

00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.4 , 2) ATV: 3.23 , 3) STV: 1.5
bu sbt deki adamların işi gücü yok ayrın herhalde...yada içlerinde akşamcı çok geceleri çekip tv izliyorlar...bu saatte hala yüksek oranlar geliyor tv lere....atv deki film iyi gidiyo...nurgül döktürüyo yine...yeni yıldan sonra pana ya oyuncu olabilir...[sm=s16.gif]

- - - Ekleme - - -

herkese iyi geceler...:frog::hihi:[sm=s16.gif]:lemo::J

rıza babanın galibeyti ile geceyi kapıyoruz bakalım tns sonucu ile galibeyeti taçlanacak mı :)
diloş göğüsleri kapatırsa kutsiyi bile geçemez:)