SBT sonuçları bir hayli ilginç. Huzur Sokağı'nda ciddi düşüş, Dila Hanım ve Arka Sokaklar'da yükseliş gözüküyor ama TNS'de sonuçlar daha farklı olacaktır...
Tamam şimdi anladım.
sana türkçe tercüme edeyim...xemrex sendromu deniyor buna...mesajlara cevap yazdınmı bir kere karşıdan anlanmayan terimlerle karşılık geliyor... bende fark ettim ettimde çok geç kaldım...bu sendroma bir kez tutuldunmu kurtuluşun yok gari...:GDG:
Anlayan?
:aynen::haha:
Hoşgelmişin aga
arka sokaklar için geçen hafta demiştim reytingleri artırır öyle de oldu süper dizi beğenmelerler neden beğenmiyor onu da anlamış değilim?
Al madalyan
Iki Laf Edelim programinda büyük skandal. Reklama girerken, programda arka sesler duyuldu ve orada olan seyircilere çok fena bagirildi "oturun" diye.. Çok otoriter bir sekilde.
bana değil emre5757 ye
ooo ne len...eteğini kapa kızım sinek falan kaçar...kör şeytanların gözüne...:GDG:Al madalyan
hedefi şaşırmışın ...sana yakıştıramadım...:GDG:Hadi ya. Tüh yanlışlık olmuş.
Oyş. Sarışın kadının eteği açılıyor. 😎Al madalyan
behzatı kaale alan yok anlaşılan...adam kendi aleminde takılıp durmuş yine...:bee:23:30 - 23:45 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 5.84 , 2) FOX: 5.51 , 3) KANALD: 3.72 , 4) SHOW: 3.29 , 5) STAR: 1.72
ooo ne len...eteğini kapa kızım sinek falan kaçar...kör şeytanların gözüne...:GDG:
hedefi şaşırmışın ...sana yakıştıramadım...:GDG:
behzatı kaale alan yok anlaşılan...adam kendi aleminde takılıp durmuş yine...:bee:
hedefi şaşırmışın ...sana yakıştıramadım...:GDG: